ANIZONINNER NECK KURUSKAN MUKA DENGAN SEKELIP MATA

2.9.14 Suria Lekatlekit 19 Comments

Ramai si comel berpipi bambam & dagu berlapis ada masalah nak sembunyikan pau pau berlebihan tu. Teknik make up pun tak jalan. sangat. Takkan nak pakai tudung nampak tepat2 kat batang hidung jer kan? Boleh jugak kalau nak pakai purdah lagi senang. nampak mata jer tapi bagi yang belum bersedia ke arah tu masih ada penyelesaiannya untuk menyembunyikan bentuk muka ada yang berisi & bulat tu.

Baru - baru aku ada try 1 inner neck tudung yang memang bagi aku sangat awesome. Macam magic je rasanya lepas pakai. Mana taknya.. nak pakai dia senang tak payah nak adjust teruk2 sangat. Letak jer dah elok terbentuk kat muka. Yang paling best muka yang membulat terus nampak bujur & kurus. Tengok muka dalam cermin.. Wow!! Amazing! Segala pau2 berlebihan kat muka macam hilang sekelip mata dengan inner neck ni. Memang puas hati gila la. Tu pandangan aku sendiri yang cuba...

Kelebihan AnizonInner Neck ni ada ada dalam 2 design kecil & besar. Kedua.. material kain dia sangat lembut & selesa. Tak panas.. tak melekat sangat & sangat flexible. Bukan setakat sesuai di pakai dengan tudung @ selendang tapi boleh jugak di jadikan anak tudung untuk telekung solat. Bagus.. pelbagai fungsi. Inner neck ni jenis kain lycra so senang di muncungkan ikut bentuk muka. Takde la melekat je ikut bentuk muka bulat kita sebab tu dia boleh buat muka kita nampak kecil bila kita pakai dan dia ada penutup bahagian dagu tu yang membantu menampakkan bentuk muka kita jadi kecil & kurus.

Ni contoh perbezaan pakai Inner biasa dengan Inner Neck Anizon. Boleh nampak jelas perbezaan bentuk muka tu kan?? Boleh di gayakan dengan tudung ke.. shawl ke.. selendang atau apa2 yang bersesuaian dengannya la. Harga dia RM37

Ni pulak yang design pendek. Sesuai di jadikan anak tudung telekung solat jugak boleh pakai dengan tudung, atau shawl. harga RM29

Cara penjagaan dia pun senang tapi di galakkan basuh tangan pun camtu tetap boleh basuh guna mesin basuh sekali sekala sebab dia takkan jadi kembang.. bentuk & size dia kekal sama even basuh mesin pun.

Kenapa aku rekeman?? Sebab aku dah cuba & puas hati. Yang penting selesa & dia memberi effect yang sangat bagus pada bentuk muka kita bila pakai. Biasa la.. manusia kan sukakan kecantikkan gitu. Pada yang minat nak miliki Inner neck Anizon ni boleh contact pengedar dia
FB : Hanim Husin
Whatsapp/tel No : 0169052046
Instagram :  Chocpurple_Biz



Wah retis pun guna AnizonInner Neck ni. Kelas kau jah!! Aku kalau pakai gamaknya macam retis tak? hahahaha

Kang ada yang cakap aku review gempak padahal ntah2 tak pernah pakai pun. Ok ok.. meh sini tayang sikit gambar aku melaram dengan Inner Neck Anizon ni. Tapi awas kalau nampak putih gebu tu ketahuilah.. selain bedak foundation sekilo ia juga hasil susukan 360. Tuan tanah comot jer.. kena jugak touch up muka sikit2.. Yang penting Inner neck tu tak perlu edit memang owesome. kekekeke

Maka tersorok la pau sekilo di pipi & dagu kuih lapis. kekekeke

Ni aku try letak selendang ke shawl hapa nama yang kawan asben aku dari bahrain bagi. Tak tau la kat masjid India ada ke tak shawl ni tapi ni khas dari bahrain yang di post melalui anak dia yang belajar kat Malaysia. Terima kasih Untie Arab (hahaha aku tak tau nama dia) Yang penting sangat matching dengan AnizonInner Neck ni

19 comments:

  1. siyes nampak kurus?ish teruja pulak..akekeke

    ReplyDelete
  2. tetiba cam teruja pulak...hishh...su jangan macam2... ini yang membuatkan iolss semakin suka ni...ahaksss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lagi... rembat la satu try dulu Insya Allah tak menyesal. saya dah guna memang best

      Delete
  3. ramai yang dah guna... memang cantik sangat2 !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. ternyata ramai yang suka sebab sgt2 selesa & cantik

      Delete
  4. Salam Abby..
    Serius mmg cantik.. elok terletak..
    hihi.. nk puji jgk nampak 'manis' abby disitu.. aummmm..:)

    ReplyDelete
  5. Wah.... magik ni... nampak kurusss gitu... heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni testimoni sendiri bukan sekadar review.. memang nampak kurus lepas pakai inner neck ni

      Delete
  6. inner gini rimas sikit nak pakai... rasa macam tercekik... ihihih Bina ketahanan badan anak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. langsung tak raya rimas atau tercekik sebab material kain dia tak ketat & tak longgar. sgt flexible. kena try dulu baru tahu.. rasa macam pakai inner yang takde pelapik dagu jugak. Yang ni ada pelapik dagu untuk bagi effect bujung & kurus kat muka

      Delete
  7. boleh jadi model dah lepas ni..model blog sendiri la..heehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog sendiri je mampu.. blog orang ada tergamak nak upah jadi model hahahahaha

      Delete
  8. Wahhh ... Canteekkk ...
    Boleh jadi retis plak lepas nie ...
    Errkk, kat pasar malam xde jual eak ?

    ReplyDelete
  9. kebetulan, mama mencari inner paten gini, wah.. konon nak shawl bagai.. hihi, thanks dear bagi info

    ReplyDelete
  10. My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP.
    I have always disliked the idea because of the costs.
    But he's tryiong none the less. I've been using WordPress on numerous websites for about a
    year and am worried about switching to another platform.

    I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it?

    Any kind of help would be greatly appreciated!

    Also visit my blog post - cash house sale

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!