CABARAN MELEKIT : 3 UCAPAN UNTUK ORANG YANG TAK SUKA AKU

6.9.14 Suria Lekatlekit 11 Comments

Hahahaha..  Macam tiru jer. Yer.. memang tiru segmen Cabaran 30 hari #kelabbloggerbenashaari pun. Tak salah kan? tiru idea bukan copy paste artikel pun. Macam best jer depa dok bagi kata2 @ ucapan kat ex.. ada yang positif ada yang negatif & ada yang kreatif. Den ni maybe otak tak kreatif fikir straight jer la.dah tajuk 3 perkara nak di katakan pada ex maka den pikir bekas pakwe/makwe lama jer la. Tak pandai kona baring bagai. Lurus bendul la katakan.. hahahaha

Ok takpe.. yang pasal entri kenapa aku tak join cabaran 30 hari anjuran blogger sue izza tu kita lupakan je. Tu lebih pada pandangan peribadi mewakili diri aku jer... Aku fikir camtu, aku tulis la camtu. Aku tulis apa yang aku faham, so mungkin tak sama macam hangpa faham betul tak?? Hahahahah... Ok ni cabaran aku untuk aku jer.. Nak ajak orang join cabaran aku ni.. Isk.. kang malu sendiri je kalau orang tak join. Blogger tepian longkang macam aku ni belum ada pengaruh sangat so aku cabar diri aku sendiri sudah.

Dalam hidup kita ni tipu la kalau kata semua orang suka kita takde secebis pun manusia yang tak suka kat kita. Sangat2 menipu la kan.. Nabi Muhammad pun ada orang benci inikan kita manusia yang serba tak sempurna ni.. Tapi macam biasa la orang yang tak suka kita ni kadang2 depa yang lebih prihatin dengan kita. Semua pasal kita depa nak amik tau kan.. Pantang jer tengok ada point nak jatuhkan kita laju jer dia datang tambah peluru. Tu la tujuan dia sentiasa amik tahu pasal kita.. hahahahaha.. Kadang2 ada jugak orang tak suka nak kita tau dia memang tak suka kat kita sebab nak kita sakit hati.. Ok, orang2 yang berniat camtu pada aku ni ada 3 benda aku nak cakap...

3 ucapan untuk orang tak suka aku

1. Kau tak suka aku, biasa la. Sama jugak kau, ada orang tak suka kau.So tak pelik kalau kau tak suka aku sebagai manusia normal masing2 ada orang kita suka & tak, kan?

2. Kau tak suka aku.. selama ni kau ada bagi kepentingan dalam hidup aku tak?? kalau takde maka, kalau kau tak suka pun aku tak rugi apa2.

3. Penting sangat ke aku tahu kenapa kau tak suka aku? Kalau tak penting, maka aku pun tak nak amik tahu kenapa kau tak suka aku. Simpan saja rasa tak suka tu untuk kau nikmati sorang2. hahaha

boleh camtu?? hahahahaha

Sapa nak sahut cabaran melekit ni silakan.. tak nak pun tak pe. Hahahaha... Tapi kalau nak join cabaran 30 hari #kelabbloggerbenashaari tu boleh la request kat kelab blogger yer.. Hari2 ada cabaran untuk korang sahut.

P/S : entri ni sesaja je aku buat sebab ilham datang dengan tiba2 katanya. Hope yang tak suka aku tak marah yer... hahahaha

11 comments:

  1. kikiki.
    kan dh kena sentap.
    nasib baik x terasa.
    nombor 2 tu point penting.

    ReplyDelete
  2. haters are everywhere...so just ignore...

    ReplyDelete
  3. Kau perempuan perasan bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. napa Anonymous ko pun tak suka aku gak ke? rilex la..

      Delete
  4. Lawak giler.. Nampak sgt ko x suka org ckp pasal ko.. Kena approve dulu eh baru blh nmpak koken kat blog ko ni.. Nampak sgt ko yg cepat sentap.. Hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ko tak suka aku kan? hahahahaha... memang la aku filter dulu komen2 takut ada yang mencarut, maki hamun bagai.. alah takat komen macam ko ni Anonymous dah melambak aku terima. apalah sangat aku anggap memeriahkan blog aku jer...

      Delete
    2. bagus senyum tu kan sedekah dapat pahala :D

      Delete
  5. Lawak giler.. Nampak sgt ko x suka org ckp pasal ko.. Kena approve dulu eh baru blh nmpak komen kat blog ko ni.. Nampak sgt ko yg cepat sentap.. Hahaha...

    ReplyDelete
  6. haters dh muncul..tu dia cik/encik anom berbunyi...pesanan utk anom..sila bersihkan kolam jiwa...err...mcm anom ni je yg sentap

    tak pe weh...penyeri suasana je tuh :)

    amy pun filter gak komen, sb senang nk balas kunjungan mereka yg dtg bw & tinggalkan komen :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!