JIN MENANGIS ANAK TERTINGGAL DALAM VAN

13.9.14 Suria Lekatlekit 8 Comments

Aduhai kisah sedih ke kisah seram ni? Jin menangis anak tertinggal dalam van? Anak jin pun kena culik dengan sindiket Van putih yang tengah hot sekarang ni ke? Kalau sindiket penculikkan kanak2 van putih mampu culik anak jin jugak agak hebat la. Tapi betul ke Sindiket Van putih yang culik anak jin? Jangan buat kesimpulan baca dulu kisahnya...

 Sumber gambar google

Alkisahnya pepagi hari joging kat news feed FB. Senam jari kekdahnya.. Nak senam diri tak berapa rajin kan. Tetiba terjumpa satu post yang best rasanya aku nak share dengan hangpa yang setia melangut kat blog melekat lekit ni. Alkisahnya begini...

Sumber FB

Tak tau la nak takut ke.. nak nangis ke.. atau nak gelak. Sebab ayat last dia memang mengelikan hati jugak. Jin pun tertinggal anak dalam kereta bukan je manusia.. Apapun moral of the Jin story ni... Kalau ada manusia yang tak sayang anak, malu la sikit kat Jin. Jin pun menangis anak hilang manusia pulak happy jer lepas beranak buang macam sampah. Dan pada anak2 yang suka derhaka kat mak tu.. Bukan jer Manusia & haiwan.. Jin pun sayangkan anak. Bila dah nama seorang ibu ni.. tak kira dia dari spesis apa tetap dia sayangkan anak dia. Yang lahirkan tetap ibu ok even ibu jin pun. Jadi sayangilah ibu anda.

8 comments:

  1. Kakak, saya dah tag kakak untuk Liebster Award tau. Tengoklah blog saya nanti

    ReplyDelete
  2. Betul jgk..setuju prenggan last sis tu..

    ReplyDelete
  3. hihi, semua makhluk sayangkan anak dia... tapi kalau dah buang anak tu aku tak tahu nak kategorikan ape kak....

    ReplyDelete
  4. saya dah tergelak baca
    tak lalu nak nangis...adeh, macam-macam

    ReplyDelete
  5. salam mami lala..
    ehehe..betul2 rare ni...

    ReplyDelete
  6. Article writing is also a excitement, if you be familiar with afterward you can write if not it
    is complicated to write.

    my web-site :: buy cheap viagra online

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!