PENGUNJUNG BLOG DARI ISRAEL

14.9.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Wah.. Orang Israel baca blog aku?? Siapa gamaknya pengunjung blog melekit yang dari Israel ni? Orang Israel kah? ataupun?? Misteri sungguh.. Apa dia cari dari blog tepian longkang ni? Adakah blog aku mengancam Israel?? Wah.. macam bahaya sangat blog aku pada Israel kan?? hahahahahahaha


Memang teruja sikit sebab sebelum ni tak pernah terserempak dengan pengunjung dari Israel. Dari negara2 lain memang dah biasa dapat traffic tapi dari Israel ni memang tak pernah ada rasanya sebelum ni. Yelah.. rakyat Malaysia mana boleh pergi Israel. Dari negara lain tu tak pelik sangat kalau tetiba ada pengunjung blog sebab rakyat Malaysia ni bersepah kat serata negara kecuali Israel, ye dak??

Ni aku printscreen masa hari Jumaat masa traffic tengah slow.. (macam la blog aku traffic jam sangat hahahaha)

Tapi dunia internet ni tanpa sempadan.. Dari ceruk yang kita tak pernah sangka pun boleh tetiba ada. Cuma tu la... kali pertama sempat nampak traffic dari Israel di tengah kemelut Palestine yang di tindas rejim Zionis maka bila sebut Israel jer macam something yang attractive jugak la. Yang teruja tu bukan apa...Sebab pertama tak pernah nampak.. kedua sebab Israel. Hahahahaha

Apapun ni entri santai hari minggu jer. Hari minggu tak payah serius keras kejung sangat.. Hari untuk rilex2 sampai menikmati hari cuti (bagi yang bekerja) dengan tenang & aman. Peace!

4 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com