YANG TAK CANTIK KAT BLOG TENGKU BUTANG

25.9.14 Suria Lekatlekit 5 Comments

Peminat blog tengku butang mesti terbeliak mata baca tajuk entri ni kan?? haters melekit pun mesti mula mencebik... Alah lekatlekit standard la kat mata dia semua orang tak elok. Suka beno kome yer kalau ada point nak mencerca aku.. hahahahaha. Boleh tak kita bawak bersabar dulu.

 Header blog Tengku Butang

Aku sebolehnya tak nak jawab liebster award dah... Nak2 lagi yang tanya pandangan aku terhadap blog dorang kan.. Sebab aku sebolehnya tak nak jawab ayat2 kipas angin ni. Aku anggap yang bertanya tu betul2 mengharap komen yang boleh membantu depa menaikkan seri pengantin blog dorang kan? Tapi tak semua yang harap kritikkan ada jugak yang sebenarnya tanya macam tu sebab nak harap pujian.. Tapi konsep melekit, suara atas pandangan peribadi sendiri bukan mengipas demi mendapat kepentingan.



Sebab blogger ni nak jugak dengar pandangan melekit kat blog dia maka marilah kita menjawab liebster award Tengku Butang ni..

1.) Suka Kucen tak? sila sebutkan baka kucen yang awak suka
Suka. Kucing saya stray cat @ kucing kampung jer jadi saya dah membesar dengan kucing stray ni maka saya sukakannya

2.) 3 Nama kucen yang awak bela sekarang
Kat sini saya tak bela kucing. Tapi kat kampung banyak salah sekornya bernama Nemo (paling otai)

3.) 5 Perkara Yang Awak Paling Tak Suka Buat?
Buat perkara yang di paksa & terpaksa. Tak payah 5 asal benda tu terpaksa buat @ dipaksa memang auto tak suka. hahahaha

4.) Kalau Hari Merdeka awak keluar tak sambutnya sambil tengok bunga api?
Dulu zaman rumaja pernah la celebrate kat luar zaman remajalusia (remaja lanjut usia) ni takde dah nak2 lagi ada anak, tak kuasa mak nak bawak anak kat tempat2 sesak tau!

5.) Kalau terperangkap dalam jam, apa awak buat yea?
Sembang dengan asben

6.) Waktu tidur awak jam berapa
Normally 12++ am

7.) Perkara yang mula-mula sekali awak lakukan seawal pagi setiap hari
Settle kan kerja rumah

8.) Makanan dan Minuman kegemaran awak?
Tak tentu sebab selera tak consistent. Ikut tekak jer rasa nak makan apa

9.) Suka Shopping tak?
Gila tak suka! hahahaha

10.) Kalau ada duit banyak, awak nak buat apa?
Simpan, beli harta & sedekah untuk mengambil keberkatan & memastikan rezeki tak putus

11.) Sila Komen Jujur untuk soalan ni...

a.) Beri pendapat awak tentang Blog teman (penambahbaikan)
 Blog senang loading..ringan. Tapi macam susunan gadget kat side bar tu macam tak berapa cantik & tak teratur sangat. kalau deco sikit bagi cantik mesti makin cantik

b.) Apa yang patut ada atau apa yang patut takde dalam blog teman.. heee.. komen je..
 Semua yang ada kat blog tu boleh jer terus ada tapi tu la cuma perlu di susun dengan lebih cantik.

Hope jawapan yang di beri di terima dengan hati terbuka bukan terluka yer... Kekekekeke

5 comments:

  1. Hehehe ... Suka jawapan no.9 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  2. Tak habis lagi ye award tanya2 nih..eheheh..

    ha ah la..kat sidebar tu macam tak tersusun.patutnya widget yang penting2 tu kena letak kat sidebar.macam follower,top komentar dan iklan nuffnang tu..kena letak kat atas2 bahagian sidebar..yang tak penting dan jarang orang pandang tu baru la letak kat bahagian bawah..

    eh!!macam kesah sangat pendapat ahkak ni..menyibuk pulak..muahahahah

    ReplyDelete
  3. dah lama tak join segmen gini.. rindu pulak...

    ReplyDelete
  4. Alamak....ada tag x buat lg la....adoiiii

    ReplyDelete
  5. mak aiii.. Punya lama suria buat entri ni teman idakla perasan.. Teman punya la tertunggu2 jawapan suria rupanyanya udah setahun berlalu baru hari ni perasan entri ni.. Yang adoiii... Tq suria sudi sahut liebster award ni
    . Heee.. Tq komen jujur.. I like u..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!