SCHA & AWAL BAGI AMARAN JANGAN AJAR MEREKA CARA BESARKAN ANAK

25.10.14 Suria Lekatlekit 3 Comments

Tu dia.. mana2 peminat yang ala2 mak jemah.. kaknam, abang sam bagai sila ambil perhatian ok. Jangan nak menyibuk masuk campur hal depa dalam membesarkan anak. Depa reti kot nak jaga & didik anak depa.. hangpa tengok sudah. Kalau takde pujian & kata2 yang baik nak di ucapkan better kunci jari jangan komen apa2.

Sumber google

Tapi kan.. pada pendapat den la kan.. ni pendapat je bukan kutukan atau hentaman apatah lagi caci maki.. Kalau rasa tak nak orang bercakap, menegur atau bagi nasihat apa2 dalam proses membesarkan anak depa.. tak sepatutnya di wujudkan account Instagram Lara Alana ni. Kalau sekadar nak simpan moment2 indah Lara Alana elok la di private kan je account tu dari peminat sebabnya biasa la.. dah nama retis ramai peminat mesti la sikit sebanyak akan bagi pandangan yang depa rasa baik untuk di pratikkan atau menegur bila mereka nampak macam ada perkara yang tak elok di lakukan. Tu benda biasa la.. Memang kadang2 bunyi macam mengajar tapi itulah peminat kita tak boleh nak jangka apa yang bakal mereka kata... eh.. eh.. macam aku pulak retis kan? hahaahahahaha


 Yelah.. yelah Lara acik janji tak cakap apa2 kat Mak bapak Lara yer

Tak semua pendapat,teguran atau pandangan  kita perlu ikut tapi rasanya Caption macam ni bila orang baca nada dia boleh jadi macam2 even ada simbol smile.. macam sombong sangat pun ada jugak. Dah nama pun retis kan.. kalau nak sekat apa yang orang cakap memang susah sebab kau dah pilih jadi manusia yang di kenali maka apa saja yang berkait rapat dengan kau pun orang akan ambil perhatian. Kalau rasa Taknak orang cakap apa2 pasal lara Alana better buat macam Johan Rajalawak tu.. privatekan terus anak2 dia dari keluar kat media cetak ataupun media sosial.

Sekadar pendapat.. hope scha & awal tak kecik hati yer... kekekeke

P/S : Mungkin depa trauma pasal kontroversi nama anak depa dulu kot sebab tu warning awai2 jangan nak sibuk2 pasai apa yang depa nak buat dengan anak depa. kekekekeke

3 comments:

  1. btl tu.kdg dorg ni sje je..bajet..dh thu org knl ko dh tentu lh org akan bckp2.. xnk org bckp2..mcm lekit ckp lh, private je acc tu

    ReplyDelete
  2. kan?nama pun artis..memang pun kita tak suka orang ajar itu ini..macam akak pun tak suka.tapi diam2 sendiri dah la.orang cakap apa2 buat tak tahu je..cakap je dalam hati.."alah..yang tu aku pun tau.."

    ReplyDelete
  3. nama pun artis.apa mrka buat,diorg pkai sume jd prbualan.org rmai nk tgk..better private kn je.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!