AWEK2 KELANTAN DALAM VIDEO BULI DI BURU PDRM

10.11.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Tu dia satu lagi kes buli melibatkan anak anak dara ber slang kelantan mendapat perhatian PDRM. mu gocoh lagi mek Ooi.. satu kena belasah ramai ramai.. kemudian record lepas tu upload mu tunggu abe polis date ghumoh jemput mu. Buruk pulak orang kedah cakap kelantan kan? hahahahaha


Semalam terbaca kat page PDRM sedang mencari ahli keluarga mangsa buli dalam video tersebut untuk tampil buat laporan polis & sesiapa yang mempunyai maklumat berhubung kes buli tersebut di minta tampil membantu siasatan. anak anak dara gangster tu hope dapat pengajaran.


Sapa2 rasa nak tunjuk taiko lagi.. Sila upload video belasah orang secara beramai ramai. Sekejab je pemes tak payah masuk akademi fantasia. Orang pun tak susah nak abis kredit enpon sms vote korang.. hanya semudah button share jer korang mampu jadi popular seantero dunia. hahahaha

4 comments:

  1. Dasyat betul budak-budak zaman sekarang ni. Semuanya berani-berani belako. Takut plak anak-anak cheq, mintak simpang la jadi camni.

    ReplyDelete
  2. Bagus PDRM buat macam ni..sebab kalau nak tunggu orang lapor baru nak bertindak ,jawab nya masalah buli ni tak kan selesai la sampai bila2..Ada je rakaman terus ambil tindakan ..bagus!!

    ReplyDelete
  3. bagus... padan muka depa... pulun nak jadi kakyong2 sangat.... kaum sendiri yang korang pukul tu... awat tak pukul yang sijantan?? awat tak buli yang sijantan?? menyampah aku dengan kaum2 tunjuk "hero" sangat ni...

    ReplyDelete
  4. Hebatlah budak-budak sekarang ni. Tak kira lelaki perempuan, berlumba-lumba nak famous dengan cara ni. Ish, kalau muda belia dah pandai buli, memang siksalah sapa jadi laki depa. Suruh masak je, kena belasah. Suruh iron baju je, kena belasah. Gayat pulak rasanya. Kita ni ada dua anak lelaki ^_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com