BABY OF THE YEAR CHE TA & ZAIN DAH SELAMAT KELUAR

1.11.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Pasangan selebriti yang serba serbi jadi kontroversi.. Terbaru isu tajaan hospital dengan kelas mewah untuk Che ta bersalin. Akhirnya baby yang sejak dari dalam perut mak dia membawa rezeki melimpah ruah ni dah selamat melihat dunia, Alhamdulillah.


Lepas ni mesti beratooq la program ni program tu untuk si kecik yang glemer dari sejak dalam perut ni. Toksah la dok cakap bukan2 kat dia.. dia ahli syurga yang belum di cemari apa2 dosa & noda. Doakan si kecil tu menjadi insan yang berguna. Apapun tahniah che ta & zain.. Muka pan asian ka dak baby girl tu kena la tunggu tayangan eklusif. Ingat depa nak buat tayangan eklusif kat Instagram ka.. Mungkin tidak.


4 comments:

  1. alhamdulillah! Akhirnya dah ada waris nak warisi kecantikkan che ta, kan?

    ReplyDelete
  2. wahh.. dah bersalin. hmm.. asal namanya manusia, bunyi cengkerik pun nak jadi isu, kan? apalagi kalau mama hot macam ni. hhee.. salam kenal dari bw di kakiping

    ReplyDelete
  3. Selamat dh lahir lahi sorang muslimah..
    Moga jd muslimah yg solehah..
    Mummy ibu dh bkk pintu blk nnt dtg ler jenguk Aqil ye..
    Hihi

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!