BABY OF THE YEAR CHE TA & ZAIN DAH SELAMAT KELUAR

1.11.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Pasangan selebriti yang serba serbi jadi kontroversi.. Terbaru isu tajaan hospital dengan kelas mewah untuk Che ta bersalin. Akhirnya baby yang sejak dari dalam perut mak dia membawa rezeki melimpah ruah ni dah selamat melihat dunia, Alhamdulillah.


Lepas ni mesti beratooq la program ni program tu untuk si kecik yang glemer dari sejak dalam perut ni. Toksah la dok cakap bukan2 kat dia.. dia ahli syurga yang belum di cemari apa2 dosa & noda. Doakan si kecil tu menjadi insan yang berguna. Apapun tahniah che ta & zain.. Muka pan asian ka dak baby girl tu kena la tunggu tayangan eklusif. Ingat depa nak buat tayangan eklusif kat Instagram ka.. Mungkin tidak.


4 comments:

  1. alhamdulillah! Akhirnya dah ada waris nak warisi kecantikkan che ta, kan?

    ReplyDelete
  2. wahh.. dah bersalin. hmm.. asal namanya manusia, bunyi cengkerik pun nak jadi isu, kan? apalagi kalau mama hot macam ni. hhee.. salam kenal dari bw di kakiping

    ReplyDelete
  3. Selamat dh lahir lahi sorang muslimah..
    Moga jd muslimah yg solehah..
    Mummy ibu dh bkk pintu blk nnt dtg ler jenguk Aqil ye..
    Hihi

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com