FASHA SANDHA LAHIR ANAK KEDUA TERUS UMUM NAMA

7.11.14 Suria Lekatlekit 5 Comments

Tahniah kepada fasha sandha dah selamat melahirkan baby kedua dia... Comel jugak baby girl fasha ni.

Takde eklusif fasha terus sebar & umum nama anak dia. Wah semakin hari fasha nampak semakin low profile. Sejak jadi isteri & ibu ni boleh nampak perubahan pelakon fasha sandha ni kan. Dah takde kontroversi. Bagus la berubah kearah lebih baik.. Jangan pertikai kesempurnaan tu at least ada perubahan yang baik tu, Alhamdulillah.


Sesetengah retis kan.. Nak tunjuk gambar pun kena tunggu rancangan tertentu la.. atau tarikh tertentu.. nak umum nama pun nak kena ada sidang media khas.. Kan senang macam fasha sandha ni.. mudahkan kerja semua pihak terutama media la nak up story dia. Tak payah eklusif sangat kot nanti jadi macam che ta.. nama anak pun kena troll.. kesian baby tu. Yelah.. nak eklusif sangat.

Apapun semoga baby girl fasha sandha ni membesar jadi anak yang baik.. cemerlang dunia & akhirat.

5 comments:

  1. ololo comelnye..hrp xde perbandingan lg nt.huhu

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Terbaik fasha sandha. tak perlu mengarut nak sembunyi nama macam artis lain kan..

    ReplyDelete
  4. Ameeenn.. smg jd insan solehah..

    ReplyDelete
  5. Conelnyaa....takpela..dah ade ank no dua kan..takyah rahsia dah..hehhe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com