GAMBAR USTAZ KAZIM ELIAS MASA BAYI

28.11.14 Suria Lekatlekit 5 Comments

Aku tak habis habis dok skodeng gambar2 ustaz kazim elias. Tak tau la syok pulak dengan ustaz sorang ni yang aktif ber update kat Fanpage dia.. Bukan semua ustaz sporting cenggini kan? Dari gambar remaja.. membawa ke zaman kanak kanak.. Kali ni sempena hari ulangtahun kelahiran beliau.. dia berkongsi gambar dia masa baby pulak.


Baby mana ada tak cute.. even air liur meleleh pun nampak cute. Tu la keistimewaan ahli syurga.. yelah, baby memang ahli syurga lagi sebab takde dosa, suci murni gitu. Kita dulu2 pun even comot tetap nampak comel ye dak?? hahahahaha...

Apapun selamat hari ulangtahun kelahiran untuk Ustaz Kazim Elias.. semoga hidup di limpahi kasih sayang & rezeki yang melimpah ruah. Moga Allah permudahkan segala urusan dakwah beliau & di jauhi dari sebarang khianat dengki manusia jin & syaitan. Dan moga Ustaz Kazim elias tak terhumban dalam dunia politik sehingga aktiviti dakwah jadi tak berapa dakwah. kekekekeke

Op's lupa pulak nak share gambar cute ustaz kazim masa baby... Meh kita cubit sorang sikit gambar ni. kekekekeke

Sumber Fanpage Ustaz Kazim Elias

Nak tengok gambar ustaz kazim masa kanak kanak clik sini >> Gambar Ustaz kazim 32 tahun lalu >>
Ni pulak gambar Ustaz Kazim masa remaja >> Gambar ustaz Kazim 22 tahun lalu <<

5 comments:

  1. Tahun 1972 saya blm wujud lagi tu hehe..

    ReplyDelete
  2. suka betul kak suria dengan kazim elias ye... hahahahaa

    ReplyDelete
  3. Peminat tegar UKE ni. Baru nak puji 'alahai cutenya UKE masa baby' tapi betul gak mana ada baby yang tak comelkan? Tarik baliklah pujian tersebut!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!