KAPAL ANGKASA PENUMPANG TERHEMPAS

1.11.14 Suria Lekatlekit 3 Comments

Tahun ni asyik baca kisah2 kapal terbang terhempas.. hilang.. mendarat kecemasan.. terbakar bagai.. Ke tahun ni baru ambil kisah pasal kemalangan yang berlaku kepada pesawat. Yelah.. sebelum MH370 hilang.. media pun tak highlight sangat pasal apa2 kemalangan ringan yang berlaku. Lepas hilang MH370 pun kapal terbang langgar burung pun jadi berita sensasi.


Hari ni baca lagi pasal kapal angkasa penumpang pulak terhempas. Terus hati sayu teringat MH17..  Even kapal angkasa penumpang yang terhempas tu tak melibatkan rakyat Malaysia & berlaku di AS tapi tetap ada rasa fobia kat hati aku ni. Yelah.. tiap kali baca berita kemalangan udara.. mesti teringat MH370 yang masih misteri. Kalau terhempas di mana bangkainya.. kalau di sembunyikan siapa dalangnya. Boleh buntu otak fikir benda yang takde jawapan ni.


Semoga kita semua di lindungi dari sebarang bencana & malapetaka. Semoga takde lagi kes2 macam MH370 & MH17.

3 comments:

  1. Akak tengok dah video nya malam tadi..rasa ngeri pulak bila tengok...

    ReplyDelete
  2. Akak tengok dah video nya malam tadi..rasa ngeri pulak bila tengok...

    ReplyDelete
  3. hurm.... ingat dah habis kisah pesawat terhempas... ada lagi rupanya :(

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com