AWAS! BLOGGER LAVENDER MUMMY KEMBALI DENGAN IDENTITI BARU UNTUK MENIPU

31.1.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

Rasanya ramai penduduk alam maya terutama bloggers memang kenal dengan blogger Lavender mummy ni kan. Dia memang pemes dengan penipuan paling licik di alam maya. Susah sangat nak tangkap & dakwa dia even bukan sikit2 penipuan dia buat melibatkan duit.. Buat report pun asyik terlepas je katanya. Tak tau la ilmu warna apa dia pakai.. licik macam belut sampai susah nak tangkap.


Semalam aku perasan ada seseorang gunakan nama profile Lmc Bloggers add aku kat FB. Tengok macam FB dia masih baru sebab friends masa dia add aku pun baru dalam 30++. nak di jadikan kisah aku saja la bergurau tanya.. Lmc Bloggers ni Lavender mummy club ke? terus kena block. Aku jadi pelik jugak.. tanya camtu pun tacing ke? apa lagi aku guna lagi satu account FB & siasat la Lmc Bloggers ni. Memang ciri2 lavender mummy sangat ketara nak2 lagi tertengok post pasal pakej percutian yang di beri nama Kembara Cinta Sakura 2015. (boleh rujuk entri ni Lavender Mummy) Memang sah la.. sebab last penipuan dia guna nama Lavender Mummy pakej percutian Kembara Cinta Sakura jugak dia guna.

Encik mimpi pulak jadi modal penipuan dia. Hope pihak encik mimpi ambil tindakkan segera la yer. Sumber FB Lmc Bloggers

Hope sesiapa sahaja berurusan dengan Lmc Bloggers ni berhati2 hati yer. Aku rasa duit belanja dia dah habis tu. Dia tengah aturkan strategi baru nak cari duit belanja. Memang berani tahap giler minah ni. Bukan singgit dua menipu orang. cecah ribu riban.. ni kalau ada yang tertipu dengan pakej percutian Kembara Cinta sakura ni kenyang jugak dia ni.

Kalau yang masih tak tahu tentang lavender mummy ni Antara entri berkaitan penipuan yang pernah dia buat termasuk menggunakan nama ustaz kazim elias.. boleh baca kat sini. Semua gambar salinan ic dia ada kat entri2 ni...
AWAS ANDA MUNGKIN JADI MANGSA PENIPUAN BLOGGER NI
USTAZ KAZIM BAKAL BUAT LAPORAN POLIS TERHADAP BLOGGER LAVENDER MUMMY
AWAS LAVENDER MUMMY SEDANG CARI MANGSA BARU SELEPAS KANTOI DENGAN USTAZ KAZIM

8 comments:

  1. nak menipu tapi tak reti pakai otak, pakai nama seakan sama hehehe...

    ReplyDelete
  2. pelik hairan lagi ajaib la kak... kenapa dia tak pernah kena tangkap?? ke dah kena tapi tak serik.... aku pelik sangat ni...

    ReplyDelete
  3. Allah..beraksi lagi.. Berani seyh..

    ReplyDelete
  4. Laaa...muncul balik dia ni? Hebat sungguh tak padan dengan fizikal, panjang akal betul minah ni nak menipu orang. Akak peliklah kaki-kaki penipu ni. Otak mereka memang geliga. Yang tertipu pun adakalanya bukan tak berakal langsung. Tapi dah nama penipu, apa-apa pun mereka mampu buat. Oh, ya kalau tak silap yang dulu akak kata biasa nampak tu, kat Aeon Maluri kot. Tapi memang very the familiar tau muka dia nih!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com