NAK TAHU KENAPA TAK BOLEH SEMBUR AIR PAIP KE DALAM KEMALUAN

19.1.15 Suria Lekatlekit 9 Comments

 Info ni untuk kaum perempuan yer... Yang lelaki nak baca memang tak boleh di halang tapi takpe mungkin boleh di jadikan sebagai ilmu maybe untuk di kongsikan dengan pasangan masing masing.

Rasanya ramai yang buat bagi tujuan membersihkan kat dalam tut tu tapi sebenarnya perbuatan ni` tak elok di amalkan. Nak tahu kenapa?? meh baca ni..

Sumber ladylista

JANGAN sesekali anda menyembur air paip ke dlm kemaluan.. mugkin anda beranggapan bahawa ia membersihkan bahagian dalam kemaluan anda..TAPI anda SILAP!!! sebenarnya anda telah membuka ruang udara dalam kemaluan anda! ini boleh mengakibatkan berlakunya ruang udara dan menyebabkan berlakunya "kentut Vagina". Selebihnya korang boleh baca di Ladylista.

Tu yang best portal baru ladylista ni banyak info tentang kesihatan & kecantikan selain fesyen, dunia hiburan & isu2 cinta & isu2 semasa. Aku suka jugak la layan portal2 macam ni. Sebab semuanya ada tak tertakluk pada satu kategori sahaja. Banyak info yang mungkin berguna kepada kita.

9 comments:

  1. eh lupa satu..jom exchange bloglist semula...

    ReplyDelete
  2. haah.. bahaya klu kentut vagina ni.. orang dalam pantang klu tak jaga pun leh kentut gitu gak...mari la sama2 menjaga mahkota kebanggaan wanita... ihihih

    ReplyDelete
  3. tak pernah pulak cuba membersihkan dengan cara nih..hhahah..ingat botol kicap ke nak basuh dengan sembur2 air je..kan??

    ReplyDelete
  4. Nak gelak boleh? huhuhu .. macam pelik lak vagina leh kentut.. hahaha .. tapi seriusli .. terima kasih atas info kesihatan ni ... nanti leh cakap kat anak dara saya ... hoho

    ReplyDelete
  5. Laa...kentut vagina ni masalahlahkan. Mengganggu ketenteraman rumahtangga jerk. Hahaha... Suria, bila cakap 'sembur air paip' tu akak dah bayangkan air menyembur keluar dari pili bomba. Apa signifikannya jangan tanyalah tapi akak tak leh tahan gelak.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!