TREND SUNTIK DAKWAT DALAM MATA PUTIH

3.2.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

 Tu dia.. tak cukup suntik dagu.. suntik pipi.. suntik breast.. suntik bontot.. Nak cantik biji mata pun orang sanggup suntik. Masalahnya cantik ke? Manusia akhir zaman ni kadang2 buat perkara yang diluar batasan akal waras. Sampai Otak orang kampung macam aku pun rasa macam apsal depa lagi amazon dari aku ni? hahahaha

Kalau setakat tatu kat kemaluan tu dah tak rare sangat la kan.. Melambak orang barat yang otak berkarat buat. Tak kurang jugak orang Asia yang dah tiru apatah lagi kat badan. Banyak suku kaum kat sarawak dah lama buat. Tak heran sangat la kan.. Tapi agak rare & bodoh bagi aku aku kalau tatu bijik mata..

Sumber Ladylista

Terbaca artikel kat Ladylista berkenaan tatu mata ni. Bayangkan jarum berdakwat di suntik ke biji mata anda & masa proses di lakukan anda tak boleh kelip mata, hokay! Terbayang pun mengerikan. Ni kalau tertengok mau aku lempang tukang tatu dengan yang menatu gamaknya sebab terlalu takut katanya hahahaha.. Aku dulu nak ambik darah masa pregnant pun tunggu sampai kandungan 4 bulan untuk kuatkan semangat nak berdepan dengan jarum suntikan. First time pergi check up sampai tunggu turn nak ambik darah aku lari balik sampai 4 bulan baru aku datang balik. Fobia sungguh aku dengan jarum suntikan ni. hahahaha

Tak terbayang macam mana si depa2 ni gigih menyuntik dakwat dalam bijik mata. Apa tak cukup ke pakai contact lens?? Yelah kan.. contact lens pakai kat biji mata hitam jer.. yang mata putih takde contact lens kan.. Nak jugak mata putih berkaler2 katanya. Silap suntik jadi buta baru kau erti macam mana nampak satu warna jer kehidupan ko.

Hope orang Malaysia tak tiru la. Kang tak nampak macam manusia dah.. hahahaha

5 comments:

  1. ish..ni kerja gila namanya..silap2 sampai tua la tak berlaki la kalau buat keja gila lagu nih..

    ReplyDelete
  2. Kang buta nasib nasib awat la depa ni tak akai ka buat macam tu

    ReplyDelete
  3. Adoi, baca entri ni pun dah rasa sakit kat biji mata.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com