8SHARE BUKAN SEKADAR DUIT ADA RAHSIA LAIN TERSEMBUNYI

8.3.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Bunyi macam serius jer kan? Rahsia apa pulak ni? 8share ada buat apa2 yang tak betul ke? Atau 8share menyimpan satu misteri di sebalik iklan2 yang ada dalam 8share? Apa yang rahsia sangat ni? Mesti ramai tertanya tanya & nak tahu kan??


Sumber google

Aku ni kategori 8sharer tegar jugak la sebab 8share la paling banyak menyumbang rezeki pada aku kat blog & laman sosial. bIla dah lama terjebak dengan 8share maka banyak perkara yang aku tahu yang maybe korang tak tahu. Sebab aku rasa apa yang aku tahu aku harus bagitahu.. demi kebaikkan semua. Tak baik pulak aku rasa kalau menyembunyikan perkara ni dari pengetahuan orang lain.

Selain 8share mampu memberi pendapat sampingan dari clik yang kita dapat dari iklan yang kita share, sebenarnya 8share banyak lagi benda menarik selain duit. Tu ramai yang tak tahu. 8share bukan saja untuk kumpul earning (duit), malah boleh kumpul point (Bonus Point) yang boleh kita redeem dengan banyak barang yang menarik di tawarkan 8share. Aku pernah redeem T-shirt dari BP yang aku kumpul. Selain BP, ada kumpul chances dimana korang berpeluang menang hadiah2 yang memang gempak. Ada iPhone, iPad, Shopping voucher, voucher makanan & banyak lagi. Aku pernah menang RM30 untuk 8share.. #sharelah kat IG. Sekarang aku tengah kumpul chances untuk menang Samsung Galaxy, Macbook Air & Nandos Voucher. (kalau sudi support clik lah yer) Tak kisah dapat atau tak.. Yang penting kena cuba, mana tau ada rezeki.

Ni contoh iklan untuk kumpul chances. Di kira berdasarkan clik jugak

Tak semestinya anda seorang blogger baru boleh join 8share, sapa2 pun boleh join kalau ada account laman sosial macam FB,twitter,G+.. Yang penting korang kena kreatif bila berkongsi iklan 8share. Tips dari aku senang jer.. tengok dulu kandungan iklan sebelum share & cari sesuatu yang menarik dalam iklan tu untuk di jadikan caption yang attractive. Jangan main share jer... tak tengok langsung kandungan iklan tu. Tu punca korang susah nak dapat clik.

Kalau minat nak join 8share boleh refer entri ni sebab aku dah buat tutorial bergambar untuk memudahkan korang faham cara untuk dapat earning dengan iklan 8share >> Tutorial sign up & share iklan 8share <<

Rezeki Allah ni ada kat mana2.. usaha & doa, Insya Allah ada rezeki untuk kita. Jangan putus asa.. kena ingat takde semudah goyang kaki untuk dapat duit. Yang penting 8sharer jangan spam link iklan kat inbox orang, fanpage orang,komen blog orang. Kongsi di account sosial milik kita sahaja sebab kalau 8share detect korang spamming account korang kena suspend & earning korang akan di reset kepada RM0.00. Rugi kan kalau jadi macam tu?

3 comments:

  1. Tq sis.. Dl ada jg akaun 8share,tapi dah tak aktif..

    ReplyDelete
  2. terima kasih atas perkongsian yang menarik.ni.kak.suria

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!