AYAT AJAK ISTERI ROMEN

28.3.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Maaf yer kalau ada yang termalu baca tajuk entri ni.. Bukan niat nak cakap benda atas katil kat blog tapi di sebabkan desakkan aku terpaksa jugak tulis entri ni. Orang kata kalau takde siapa kentut masakan berbau busuk hahahaha.. perumpamaan ikut suka aku la kan. Alkisahnya pasal ayat entri romen ni bermula....

Sumber Google

Aku tak tau siapa. Yang aku dapat agak maybe baru kawen kot. Yelah.. pengantin baru nak2 lagi yang memang 100% masih teruna mesti benda macam ni macam jadi masalah jugak. Tak tau macam mana nak mulakan malam pertama ye dak? nak bagi tips pun.. Alah, buat je macam dalam drama & filem.. mulakan dengan assalamualaikum katanya kekekekeke

Tapi aku bukan nak cerita pasal nak buat ayat untuk ajak isteri romen ni yang aku nak share ni.. aduhai tak tau la sapa dok google menda ni sangkut pulak kat keywords blog aku. Bila baca je rasa nak gelak pun ada tapi tu la.. zaman google ni semua benda pun orang google. Macam biasa la dari dulu blog aku memang terkenal dengan keywords yang kelakar 18 tahun keatas. Ni kira yang aku dok tayang.. kira kategori lulus tayangan umum.. ada yang lagi teruk lucahnya pun ada. Yang tu aku sendiri pun segan nak share.


Takpe la kan.. Maybe yang google ni pasangan atau bakal pasangan yang sah. Insya Allah apa yang dia cari tu untuk kebaikkan. kekekekeke

Moral of the story..hati hati nak menggoogle jangan pelik2 sangat kantoi kat blog orang nanti even tak tau siapapun hehehehe

5 comments:

  1. Huhu.ngayat ngorat pandai.ngayat nk ajk tut pun segan.hahaha.lawaks kdg2...kikiki.xpyh ckp apa2 pun blh je buat..kofkof

    ReplyDelete
  2. Yang pelik tu benda macam.tu pun nak google. Banyak kot buku buku agama yang ada terang pasal panduan seks dalam Islam. Google ni kadang2 bukan boleh percaya sangat. Haha

    ReplyDelete
  3. Adoiyai..insan manakah yang gigih mencari info tu ye? Hehehehhehe..

    ReplyDelete
  4. hahahaa... keyword mahal tu, jarang2 org cari :)

    ReplyDelete
  5. Akaklah tu... Hahaha.... Memang nak kena hempuklah kalau dah ada anak dua pun gatal tangan ni guna keyword macam ni...

    Zaman sekarang ni sebab 'sifu' ada di hujung jari, semua pun nak digoogle aje. Yalah, nak tanya kena tebalkan muka. Bukan semua benda boleh tanya face to face. Jatuh ehem,ehem nanti *_*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!