BUANG PENYAKIT MALAS MELALUI TAPAK KAKI

16.3.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Rupanya ada cara buang penyakit malas.. Rupanya pintu keluar penyakit malas ni kat tapak kaki.. Mesti ramai yang tak tau kan & mesti ramai nak tau macam mana la nak buang penyakit yang menjadi punca malas dari tapak kaki.. Kena jumpa bomoh ke? Atau ada ritual tertentu yang kena guna jampi serapah bagai? Erkk. macam khurafat je bunyi...

Amboi sesuka hati jer menuduh.. Ritual yang aku nak canang kat semua ni ritual sangat mudah tak perlu jampi mentera semerah padi bagai.. Baca Bismillah.. selawat apa yang patut lepas tu tampal jer benda alah ni kat tapak kaki. Kalau cakap ritual2 ni orang macam pening sikit nak faham kan tapi biasa blog aku ni kena ada unsur seram kalau tak derhaka kat blog namanya...

Sebenarnya ni aku nak perkenalkan kat korang satu produk yang di panggil Laya FootPatch. Pernah dengar?? Pernah atau tak kena jugak baca.. Yang mempunyai masalah berikut boleh la try

Sekotak ada 10pcs(5 pairs)

Ada 3 jenis footpatch ni:

Putih (mengandungi ion negatif)
- membantu membuang toksin
- membantu melancarkan peredaran darah

Bronze (mengandungi aroma halia dan ginseng)
- membantu mengeluarkan toksin
- membantu meningkatkan sistem imunisasi badan
- membantu menghilangkan rasa letih

Silver (mengandungi aroma lavender)
 - membantu mengeluarkan toksin
- meningkatkan kualiti tidur
- melegakan bengkak dan kesakitan

Katanya pakai laya Footpatch ni bangun pagi badan rasa fresh & sihat jadi rajin la sikit nak mulakan tugas harian kan. Kalau bangun badan rasa lemau... mood nak buat apapun sama jadi lemau. Bila dah lemau ni confirm la jadi malas nak buat apapun. lepas tu mula la jadi naga. Tak boleh silap sikit keluar api...

Testimoni pengguna

So, bagi mereka yang menghadapi masalah toksin banyak dalam badan & selalu sakit2 tu boleh try laya Footpatch. Harga semua mampu milik even budak sekolah pun mampu beli. Nak dapat consultant percuma & nak tau detail produk boleh contact Finaz 013-3718985, ig : puteriberibiru atau FB dia Puteri Beribiru

6 comments:

  1. pernah pakai jenis nih.. ok laa..

    ReplyDelete
  2. pernah guna juga jnis ni... mmg geli tgk tapak kaki sendiri..

    ReplyDelete
  3. Sampai sekarang tak pernah try. tapi sampai sekarang serius memang teringin sangat sangat

    ReplyDelete
  4. Keluar api yg xboleh thn tu...kikiki

    ReplyDelete
  5. Pernah try foot patch ni tapi brand lainlah. Jenis toksin yang degil, nak dok kat dalam badan juga memang kena pakai banyak kalilah kot ^_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!