DAPAT REFERRING URLs DARI ALAM GHAIB

9.3.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Tu dia kau kalau tak buat cerita mistik & mistikus tak boleh ke? Tak boleh.. sebab kalau takde langsung cerita mistik & mistikus kat blog ni rasa macam menderhaka kat blog jer... Header kemain gambar hantu tapi takde cerita seram apa barang, kan? Yang aku nak cerita ni pasal satu referring url yang aku dapat kat blog aku. agak pelik..


Pelik tang mana? Peliknya sebab link tu hanya bernama 1 . lepas aku clik link tu memang keluar autoblank jer.. Tapi ada traffic masuk dari situ ke blog aku. Pelik jugak la.. Sapa la baca clik link blog aku dari link tu yer.. takde address.. Takkan dari alam ghaib kot. Yelah orang kata alam jin ni pun maju malah lebih maju dari manusia. Takkan jin baca blog aku kot? Kalau dia baca mesti dia marah kan, sejak dua menjak ni dah tak banyak cerita seram sebab aku belum keluar shopping dvd hantu.


Apapun aku sendiri tak tau macam mana boleh dapat referring link macam tu.. Yelah aku bukan pakar IT pun. Tau taip entri jer. Maybe ada alasan la kot terjadi link2 macam tu. dari mana datangnya referring url macam tu.. peduli hapa kan? Janji traffic masuk sudah. Aku kan blogger gila traffic, hahahaha (statement bagi point kena kutuk). Nak dapat traffic Jam macam blog Shakiddo tu tak mampu.. hope jin ramai2 clik & baca blog aku. Even aku tak dapat blogwalking balik ke site depa. hahahaha

Kekal menjadi misteri kepada aku yang bukan pakar IT ni macam mana boleh dapat referring link dari autoblank page camtu hahahaha.

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!