EDITING GAMBAR PALING GAGAL PEREMPUAN GEMUK NAK LANSING

18.3.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

Zaman semua boleh di edit ni memang kadang2 orang ghairah nak nampak cantik & menawan. Bukan takat Amran Fans jer suka mengedit gambar dia dengan awek2 cun.. Malah ramai lagi yang suka mengedit gambar untuk kelihatan menarik.. Erkk.. aku dulu pun suka mengedit jugak gambar orang tapi bukan mencantikkan tapi mendajalkan kengkawan... Hahahaha.. Memang masa zaman mirc dulu aku suka bergurau macam tu dengan kengkawan.

Sekadar hiasan. Sumber google

Ok la tu gurau.. editing pun benda2 tak munasabah.. muka tua badan baby bagai.. muka jantan badan perempuan. Yang memang orang tahu editing la. Editing aku pun takde superb sangat.. editing tak bertauliah. Belajar sendiri jer kat rumah dulu. Tu kisah aku mengedit.. ni ada satu kisah editing paling fail... Nak menipu tapi nampak benar menipunya. So how? hahahaha

Kesian kan.. maybe dia nak nampak lansing & badan bentuk S tapi sayangnya teknik dia guna tu maybe bagi dia nampak berjaya tapi menyedihkan pulak aku tengok.. dia guna teknik erase jer.. sonong kojo ekau akak Ooi...

Nak tengok banyak lagi gambar yang kantoi edit meh tengok kat sini Koleksi Gambar Gagal Yang Epik Edisi Photoshop 

Zaman viral ni.. hati2 la buat apapun. Kadang2 benda yang kita nampak tak berisiko boleh jadi satu perkara yang memalukan. Tak salah nak nampak cantik even dalam gambar tapi jangan melampau2 sangat. Takat 360 tu semua orang dah biasa.. tapi kalau sampai camni gaya mengedit, sedih Uolls. hehehhe

7 comments:

  1. hahahhaha memang gagal gilossss.... nampak keketak gittew...

    ReplyDelete
  2. Hihihi.. Gelak sikit je.. Tutup mata mcm emoticon monyet tu. Hehehe.

    ReplyDelete
  3. bahahahaha.. daku pun gemoks, tapi tak kose nak edit2..terima aje lah seadaanya..

    ReplyDelete
  4. adeh... ketara sangat kantoinye tu... betul geng amran nih hahahaha

    ReplyDelete
  5. ish2 ada juga edit kasi kurus hahahhaha...xmo la cm ni...kalau nak nampak efek kurus ambil gambar ori la hehehhe

    ReplyDelete
  6. Buah dada pun kena erase sikit tu. Bergetah sangat. Hahaha... Sampailah ni akak tak pandai mengedit. Sebab itulah tak keluar muka dalam blog. Takut silap edit, nampak macam Che Ta pulak!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!