MUNGKIN ARTIS TU LUPA DIA PAN ASIA BUKAN MAT SALEH

11.3.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

Kecoh pasal retis pompuan ni bergambar pakai coli.. Lepas tu berselimut dengan bendera Amerika. Jangankan kebot warrior.. blog2 hiburan pun mengutuk tindakkan retis tu. Aku nak bersangka baik jer.. Yelah asyik negatif je orang pun meluat kan. Nak mengembalikan kasih sayang orang kat aku marilah kita positive thinking terhadap retis perempuan berstatus isteri & ibu tu...


Kita anggap je la.. dia lupa dia warganegara Malaysia yang menetap di Malaysia jugak membesar dengan budaya melayu. Mungkin jugak dia lupa dia cuma berdarah campuran mat saleh bukan 100% omputih. Mungkin dia lupa bawak baju untuk photoshoot. Mungkin dia lupa semua tu buat dia termelakukan perkara tersebut. Dia pun tak mau komen apa2 pasal tu. Mungkin dia nyesal dengan tindakkan dia kot so, kita doa kan la ketenangan buat dia, ye dak??

Amran Fans pun tak nak troll dia sebab dia baik katanya follow Amran Fans. Retis yang tak follow meran je meran akan troll.. Lagipun dia kan biras bekas awek Meran yang baru kawen. hahahaha...

Apapun pada retis tu.. Bagus la diam dari keluarkan statement tak bijak. Diam tu lebih baik.. Diam sambil mengambil pengajaran terhadap apa yang berlaku. Kalau dok tegakkan benang yang basah pun nampak kurang bijak. Diam je la.. lama2 orang pun lupa la. hehehehe

7 comments:

  1. harap lepas ni dia menyesal atas apa yang dilakukan..

    ReplyDelete
  2. ada lagi sorg artis yg bg komen x bijak..si ainul aisyah..dh nyata2 ko berbikini, bila org bg nasihat.melenting.ad plak follower yg jilat taik tu sokong plak.siap marah plak kat si tukang nasihat tu..haih dunia skrg...

    ReplyDelete
  3. Huhu.. Mcm cam aje siapa di balik gambo tu sis..

    ReplyDelete
  4. retis..?? nama pun retis.. (fill in the blank..)

    ReplyDelete
  5. Peh, siap balut dengan bendera Amerika. Inilah namanya lebih Amerika dari American. Hehe

    ReplyDelete
  6. die fikir org xthu apa yg die buat kt luar ngra..gknye die xnk komen sbb menyesal dgn perbuatan die

    ReplyDelete
  7. Macam taw sape retis tu hihihihi...dah bc kisah dia ekin xkomen apa2 pun

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!