RAJA EMA MENJELMA SEBAGAI IENA AZMAN

7.3.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Raja Ema menjelma sebagai retis lain? Dia buat black Magic ke hapa. Kenapa dia nak menjelma sebagai retis lain? Apa dia rasa dia tak lawa ke? atau dia nak menyamar? Tapi apa sebabnya? Banyak sungguh soalan kekma @ Raja Ema kena jawab ni..


Tapi bukan la kekma nak jadi retis lain maybe secara kebetulan kot tersama. Yelah dua2 putih melepak tetiba jer dua2 pun rambut sama putih kuning katanya. Dan secara tak sengaja dua2 nampak macam Micheal Jackson terlebih operate nak jadi putih katanya. kekekeke


Hope lepas ni dua2 retis kembali ke natural color la rambut tu. Serius kalau tak make up mesti nampak huduh giler... Yang nampak cantik ni sebab make up jer.. Tapi kekma dia pakai rambut palsu je kan untuk photoshoot baju tidur dia tu.. Tak sure pulak aku pasal tu. kekekeke

5 comments:

  1. x la sis..mmg dia sengaja blonde rmbut dia tu.mmg rmbut ori dia tu bkn palsu..mmg mcm albino je kan..x lawa lgsg.

    ReplyDelete
  2. Rasanya aritu memang ada terbaca yg dia ckp dia pakai rambut palsu... Tp xtaulah plak kebenarannya... He he.. Biasalah nama pun retissss kan!!

    ReplyDelete
  3. Hmmmm... Pulak dah.. Lagi lawa rambut hitam ..

    ReplyDelete
  4. ahkak memang tak minat orang buat rambut blonde
    atau pelakon mat saleh berambut blonde
    macam klasik sangat..ihiks

    ReplyDelete
  5. Hahahaha... Ni lawak... Tapi rasanya tak sesuai kot ngan umur dia...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com