RAJA EMA MENJELMA SEBAGAI IENA AZMAN

7.3.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Raja Ema menjelma sebagai retis lain? Dia buat black Magic ke hapa. Kenapa dia nak menjelma sebagai retis lain? Apa dia rasa dia tak lawa ke? atau dia nak menyamar? Tapi apa sebabnya? Banyak sungguh soalan kekma @ Raja Ema kena jawab ni..


Tapi bukan la kekma nak jadi retis lain maybe secara kebetulan kot tersama. Yelah dua2 putih melepak tetiba jer dua2 pun rambut sama putih kuning katanya. Dan secara tak sengaja dua2 nampak macam Micheal Jackson terlebih operate nak jadi putih katanya. kekekeke


Hope lepas ni dua2 retis kembali ke natural color la rambut tu. Serius kalau tak make up mesti nampak huduh giler... Yang nampak cantik ni sebab make up jer.. Tapi kekma dia pakai rambut palsu je kan untuk photoshoot baju tidur dia tu.. Tak sure pulak aku pasal tu. kekekeke

5 comments:

  1. x la sis..mmg dia sengaja blonde rmbut dia tu.mmg rmbut ori dia tu bkn palsu..mmg mcm albino je kan..x lawa lgsg.

    ReplyDelete
  2. Rasanya aritu memang ada terbaca yg dia ckp dia pakai rambut palsu... Tp xtaulah plak kebenarannya... He he.. Biasalah nama pun retissss kan!!

    ReplyDelete
  3. Hmmmm... Pulak dah.. Lagi lawa rambut hitam ..

    ReplyDelete
  4. ahkak memang tak minat orang buat rambut blonde
    atau pelakon mat saleh berambut blonde
    macam klasik sangat..ihiks

    ReplyDelete
  5. Hahahaha... Ni lawak... Tapi rasanya tak sesuai kot ngan umur dia...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!