SEKS BOLEH HILANGKAN JERAWAT

23.3.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Tu dia satgi ada yang lurus bendul dok pi cari cream seks pulak nak hilangkan jerawat. Manalah tau dia ingat seks sejenis cream kecantikkan ke? Ini bukan sejenis cream kecantikkan yer adik adik.. ini adalah sejenis perbuatan antara lelaki & perempuan. Tapi jangan pulak ambil kesempatan buat benda2 tak senonoh sebelum nikah dengan alasan nak merawat jerawat. Kang tetiba kena tangkap basah.. dok bagitau kat tok Iman.. dok ehem hem dengan boipren sebab masalah jerawat kronik.


Ni khas untuk yang dah berkahwin je ok.. Aku terbaca info berkenaan seks untuk kecantikkan wanita. Salah satu boleh menghilangkan jerawat katanya.Ketika seks, tubuh mengeluarkan hormon yang menaikkan mood dipanggil beta-endorfin, yang mempunyai efek anti-keradangan. Paras kortisol hormon tekanan yang menggalakkan jerawat akan menurun bila kerap ‘bersama’. Lagi kerap, makin bersihlah kulit.

Selain boleh hilangkan jerawat, juga di katakan boleh hindarkan kesan penuaan. Tu dia lepas ni semua pakai suruh asben beli ubat kuat yang Zain saidin jadi duta... Katanya hari2.. malam jumaat. hahahahaha... Melampau tahap gaban dah!

Apapun setiap perkara yang Allah ciptakan tu takde satu pun yang sia sia.. Cuma bila di salah guna ia membawa kemudaratan termasuk bab hubungan intim suami isteri ni. Bila bersama suami ni kira dapat 2 in 1 la.. pahala & kelebihan pada kecantikkan.

Kalau hangpa nak tau lagi apa kelebihan seks pada kecantikkan.. meh baca kat sini Seks Bantu Cantikkan Kulit 

5 comments:

  1. Lepas² ni hari² mau.. Hehehehhehe..

    ReplyDelete
  2. Salam. Hee ammvoiii mak lekat lekit melekat hari hari gitewww ;D

    ReplyDelete
  3. Tudiaaa. Hahaha ni rasa tak sabar nak kahwin ni ehhh kbai... ekekeke

    ReplyDelete
  4. Ohhhhhh....padanlah lepas kahwin akak takda jerawat kat muka. Ini rupanya rahsia yang diri sendiri tak tahu. Huahahaha....

    Aduhai, Suria! Kalau ada yang lurus bendul, nak ikut tips ni 'hari-hari mau' macamana nak buat agaknyalah ya *_*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!