AMRAN FANS JANJI AKAN DEDAHKAN DIRI DIA YANG SEBENAR

30.4.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Besa la Amran Fans pun dah tahap retis sekarang ni. Dia lebih retis dari Dato Siti Nurhaliza. Tak payah nak tunjuk rupa.. terkenal seantero alam maya sekarang ni populariti dia dah terkeluar dari alam maya. Buat buku lepas tu jual laris macam pisang goreng cheese katanya biarpun takde siapa tahu siapakah pemilik orang yang menggunakan nama Amran fans tu. Dia mampu menjual produk dia sendiri. Kau hado?? hahahaha


Terbaca kat status di Fanpage Amran Fans yang katanya akan dedahkan diri selepas MH370 di bawak balik ke Malaysia. Wah!! Meran deep sangat kan kau punya lawak sarcasm. Katakanlah.. MH370 berjaya di temui adakah statement tu jadi satu janji amran fans. Jangan meran... Kalau MH370 dijumpai kau kena selfie sekurang kurang 5 keping gambar muka kau & upload kat FB. hahahahaha. Ada brani meran??

 Aku pegang sebagai satu janji ni meran sebab tu aku blog kan statement ko ni. Jumpa je MH370 aku repost balik entri ni hahahaha

Apapun Sama2 kita doakan misteri MH370 terungkai dengan penemuan pesawat tu kalau boleh dengan isi kapalnya sekali. Boleh la kita tengok Amran Fans sebenar katanya..

Sama samalah kita doakan MH370. Ghaib di dunia adalah satu perkara yang susah untuk di terima akal namun kuasa Allah mengatasi segala kuasa yang ada di dunia ni. Moga Allah membuka rahsia misteri kehilangan pesawat MH370. Moga Sejahteralah semua mangsa walau di mana pun mereka berada.

P/S : hope tak yang datang dengan gaya setaz setazah mempertikaikan lawak Amran ni.. sebab lawak bodoh Amran hanya untuk orang yang bijak. Dalam berlawak dia sedang menyampaikan sesuatu. Cuma perlu guna otak berfikir bukan kepala lutut.

4 comments:

  1. untung nya siapa yang dah beli buku tu..agak2 ada kat kedai buku lain dak ye?/kalau ada nak pi cari la..

    ReplyDelete
  2. Siapakah dia wajah disebalik topeng itu.

    ReplyDelete
  3. yang pakai topeng tu ke dak meran?

    ReplyDelete
  4. Rasanya meran yg pakai topeng tu sebab tangan dia gemok sama macam gamba tangan pegang sandwich yg dia post..kikiki

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!