BISIKAN MISTERI TIAP KALI RAMADHAN TIBA

28.4.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Ni kategori cerita seram ke cerita erotik ke hapa ni? Bulan2 puasa kalau kata bisikan seram ada ke hantu? helllo... Bulan ramadhan yang kena ikat iblis/syaitan bukan jin ok! Yang selalu dok menyakat manusia ni kebanyakkan jin so tak pelik bulan puasa pun ada orang kena histeria bagai.. Jadi tak mustahil kejadian mistik masih boleh berlaku di bulan ramadhan. Jom kita rungkai bisikan misteri apakah ini....

Sumber Google

Bisikan ni dah berpuluh tahun kita selalu dengar tiap kali tiba bulan ramadhan. Suara misteri bisikan ni sampai sekarang takde siapa yang tahu siapa pemiliknya.. erkk.. ke aku je yang tak tahu. Satu hari dia tak tau berapa puluh kali kedengaran di bulan puasa. Bisikan ni bergantung pada orang yang dengar. Kalau orang tu jenis cepat teransang dia akan teransang dengan bisikan ni... Kalau orang jenis penakut dia akan rasa seram dengar bisikan ni. Kalau orang yang takde perasaan, maka dengar pun dia rasa macam takde apa yang menarik.

Bisikan ni adalah bisikan paling popular di Malaysia. Bisikan seorang perempuan yang membisikan satu nama lelaki dengan nada yang sangat romantik, erotik.. Bisikan yang tidak asing lagi bagi rakyat malaysia.. Bisikan yang akan menghantui kita tiap kali tiba bulan ramadhan... Cuma tahun ni tak pasti apakah akan kedengaran lagi bisikan... Yusof taiyob, iklan buah kurma. hahahahaha

Jangan marah yer.. Almaklum la tak berapa lama lagi kita nak menyambut bulan ramadhan so kita ambil mood ramadhan tu start sekarang la. Takde la tetiba ramadhan blues pulak kan. Hahahaha... Sesaja je buat entri santai pepetang ni. Kang keras kejung pulak otak aku asyik tulis entri2 cari pasal je. hahahaha

Moral of the story.. Jangan terlalu obses dengan cerita mistik kalau taknak kena tipu. hahaha

5 comments:

  1. kilang yusof taiyob ni dekat je dengan umah akak..kilang ke gudang ke tak tau la..kalau lalu kat highway nampak je yusof taiyob maknanya dekat dah tu..boleh la mai singgah minum oren ka....heheh

    ReplyDelete
  2. Salam. Hee bisikan erotik mak tuu ;p ammvoiii

    ReplyDelete
  3. Hahahahaha...geram pulak baca artikel ni..hahahaha...sempat lagi melawak yer..haha

    ReplyDelete
  4. hehehehehehhe..bisikan manja tu..hehehehe..

    ReplyDelete
  5. Ishhhh....geramnya! Tahulah Ramadhan dah nak sampai! Err...kain baju raya dah beli, Suria? Bukan main excited nampaknya bergelihati dengan bisikan Yusoff Taiyoob tu....

    Bisikan ni kalau akak dengar pun akak buat tak tahu jerk. Akak selalu dapat kurma free tapi bukan dari kilang Yusoff Taiyoob tu *_*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!