HANTU KOREA YANG BERJAYA DI TANGKAP DI AMPANG POINT

20.4.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Jauh bebeno kan dari korea dia datang, kat Malaysia jugak dia kena tangkap. Hantu tanpa izin ke hapa ni. Macam mana la hantu korea ni masuk jerat.. Tak berapa hantu ke dia? Maybe skill kehantuan dia belum tahap hantu Malaysia kot, so buat dia mudah kena tangkap.

Sumber google

Kang ada yang mencebik.. dia ni kalau tak buat gimik tak boleh ke? amboi gurau sikit pun marah.. Dah lama tak memburu hantu katanya. Semalam pergi ke Ampang point semata mata nak beli dvd hantu je. Memang masuk mall tu pergi kat kedai dvd jer.. lepas rembat 2 filem seram korea terus balik. Maka dapat la 2 ekor hantu korea katanya. Cukup la buat bekalan minggu ni. hahahaha

Tapi tak banyak cerita yang menarik minat aku nak rembat. Thailand pun takde dah cerita best yang aku nak beli. Jepun pun sama.. Melayu, aku tak tergamak pulak nak beli kalau cerita tu dah memang aku dapat rasa kalau tengok mesti aku mencerca. Yang konsep documentary ni aku tak berapa minat. Pening aku filem2 camtu. Camera pun jadi kucar kacir.. orang sembang je banyak. So, aku tak beli la filem melayu. Cari filem Jengka maybe tak keluar lagi kot. Hantu mat saleh ni semua rega mahal2. Satu dvd dia boleh dapat 2 filem lain. Takpe la.. mahal sangat skip jer. hahahahaha.. Peminat hantu yang nak murah je katanya.

Bukan filem baru tapi di sebabkan takde filem hantu best2 aku nak beli, maka aku ambil je la hantu korea ni sebagai koleksi. Yelah.. korea belum ada lagi koleksi kan. Yang pasti klasifikasi mesti 18++.. sebab aku nak tengok yang seram bukan yang kelakar hahahaha

Harga.. semua dah naik. Semua dah include gst. Aku rasa GST lagi menyeramkan dari filem seram. Kat mana2 sahaja di hantui GST. Tapi sebab aku asyik dok menyanyi kat laki aku dengan lagu2 seram maka dia bawak jugak la aku pi beli dvd hantu. Yelah.. kang batu belah batu bertangkup pulak kan.

Review nanti akan menyusul selepas aku mentelaah dengan jayanya. So, are U ready hantu2 semua?? Tunggu jer ia bakal menghantui anda di blog lekat lekit ni.

Moral of the story.. hidup biar seram. motip?? hahahaha

3 comments:

  1. Jangan bertukar jadi hantu udah le .. hehehe...

    ReplyDelete
  2. Dont click ni best jugak citer dia..

    ReplyDelete
  3. Okey, dua-dua dah tengok. Nak suruh tulis sinopsis kat sini ke? Eh, takpalah... ni blog berhantu biarlah tuan empunya blog yang kawal hantu-hantu kat dalam ni. Hantu Korea ni kalau kena gayanya memang seram jugalah, takda nampak comel macam retis K-pop tu lagi kalau dah bertukar jadi hantu!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com