INILAH CARA MUDAH & CEPAT UNTUK BUAT KUIH TART

1.4.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Sapa kat sini peminat kuih tart? Sapa kat sini pengusaha/peniaga kuih tart tak kira secara besar besaran atau kecil kecilan? Tak kira siapapun anda kalau korang ada niat nak buat kuih tart sendiri.. harus baca entri ni sampai ke titik'an terakhir katanya. Rugi sangat la kalau korang ignore je entri ni mungkin korang terlepas sesuatu yang sangat berharga & korang perlukan untuk buat kuih tart.


Sekarang masa tu bukan emas dah.. umpama nyawa. Tup2 sekejab jer dah masuk hari esok. Nak buat kuih tart ni memang perlu masa yang agak lama jugak. Yelah.. nak buat kulit dia pun dah ambil masa belum lagi membuat kuihnya.. jadi untuk memudahkan kerja & menjimatkan masa den nak memperkenalkan satu robot ni yang boleh membantu menyenangkan korang buat kuih tart. Memperkenalkan mesin kuih tart...


Kelebihan mesin ni selain menjimatkan masa & tenaga ia boleh menghasilkan kulit kuih tart yang banyak dalam masa yang singkat & mesin ni juga tahan lasak. Memang sesuai sangat untuk peniaga kuih tart.



Mesin ni pun senang nak guna. Tak perlu guna elektrik & 100% manual. hanya perlu di letakkan acuan sebab Bentuk tart shell ditentukan oleh acuan anda yang diletakkan dalam lubang mesin tu. Kalau time nak raya memang berbaloi la guna mesin tart ni. Bukan takat boleh buat untuk makan sendiri malah boleh menjana pendapatan juga. Lagipun kulit kuih tart ni bukan sekadar untuk buat kuih tart tapi boleh di pelbagaikan untuk buat kuih lain ikut kreativiti sendiri la kan. So tak semestinya beli mesin ni boleh guna untuk buat kuih tart jer.. malah boleh di gunakan untuk buat kuih lain jugak.

Selain mesin untuk kuih tart ni ada jugak mesin untuk biskut sampan. Bukan semua orang tahu buat biskut sampan ni, jadi gunakan kesempatan ni untuk jadikan cabang perniagaan & tak perlu risau pasal masa & tenaga. Semua guna mesin je kan sekarang so takde alasan lagi susah nak buat kuih.

Ni la rupa mesin biskut sampan. Cuma tunggu rajin berdayung jer

Zaman dah berubah.. teknologi yang ada memudahkan kenapa perlu guna cara lama yang memerlukan masa & tenaga yang banyak kan? Ni raya pun tak berapa bulan.. jadi pada yang berniaga atau berniat nak berniaga kuih tart boleh la dapatkan mesin kuih tart ni. Keluar modal sekali mungkin untung hari hari ye dak...Boleh menjana pendapatan lumayan melalui tart asalkan korang rajin berusaha. Kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya, ye dak??

Sekiranya korang minat nak dapatkan mesin kuih tart ni sila hubungi : Seri : 0127844524 (call/sms/whatsapp. Untuk sebarang pertanyaan/pembelian. Atau korang boleh rujuk di blog Alam Sari Di Tanah Jauhar 

6 comments:

  1. menarik ......teknologi kan

    ReplyDelete
  2. Akak nak mendayung tapi tak tahu cara *_* Wah, zaman memang sudah berubah! Tak sangka sekarang ni main panggil transformer jerk suruh buat kuih! Tart ni my favorite tapi janganlah ngada-ngada nak tanya dah berapa kali buat kuih tart sendiri, MD. Ada kang kena ketuk dengan acuan kuih sampan tu!

    ReplyDelete
  3. Salam .Hee mak jgn malas mendayung ;p

    ReplyDelete
  4. wah..zaman dah totally berubah ye
    baguih juga ada benda ni dak, cepat sikit
    nak share dengan sepupu la pasal ni. thanks ye suria

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!