JADI RETIS JUGAK BLOGGER PICISAN NI

17.4.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Yelah.. blogger sekarang. Kalau dah pemes tahap retis.. kadang2 sampai jadi retis. Kalau tak jadi retis dalam industri hiburan pun tetap jadi retis media sosial sebab pemes kan. Bukan sorang dua dah blogger jadi retis walau mula di kenali sebagai blogger. Yelah.. rezeki masing masing kan..


Yang blogger picisan sorang ni pun katanya tak nak kalah. Nak jadi retis jugak tapi yelah mana ada majalah, suratkhabar atau television nak tempek muka dia kan? Muka dia pun makin tak muncul dah kat dunia maya.. Dok juai penulisan je kat blog. memang tak retis la kalau tak boleh jual muka, ye dak?

Tapi di sebabkan blogger paparazi sorang ni yang up artikel pasal dia kat blog retis.. tetiba rasa macam retis sangat katanya. hahahaha... Retis sangat la kau! Pi dok ngadap cermin 7 hari 7 malam dulu la beb! Perasaan tahap dewa dewi bintang tiga.

Alahai.. aku masih sedar diri kot. Tak rasa retis pun cuma rasa terharu & berterima kasih pada blogger paparazi ni yang sudi up story pasal aku kat blog retis dia. (boleh rujuk entri ni : Suria LekatLekit Tayang Muka di Facebook) Nak tengok gambar aku yang katanya di tayang kat Facebook boleh tengok kat Blog retis tu yer... kekekkee

Apapun terima kasih pada yang sudi review pasal aku.. Aku cuma blogger picisan menumpang jaja penulisan dalam dunia blog. Bukan seorang yang hebat apatah lagi sempurna cuma melengkapi warna dunia blog agar nampak kepelbagaiannya.

4 comments:

  1. Ingat sapa la td yg jd retis tu...hihihi..ingat ada sorang ni...kot dia....ermmmmmmm no komen la...

    ReplyDelete
  2. Nampak mata pun dah tahu blogger melekit ni cantik orangnya..

    ReplyDelete
  3. La, ingatkan minah Arab manalah tadi, nampak mata jerk. Ni spesies lawa memang kena cover semua kalau tidak, ramai yang memuja. Ayat last dalam entri BF tu memanglah sangat-sangat-sangat... Hahaha!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!