SHAWL UNTUK PEREMPUAN MALAS

16.4.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Ha! Ambil kau! Pemalas tahap kronik katanya.. nak pakai tudung & shawl pun kalau boleh duduk depan cermin kelip mata sekali dua siap. Tak kuasa katanya nak belek2, adjust2, gulung2, pintal2, belit, silang tiga empat pusingan. Nak pin kan tudung pun kalau boleh tak nak. Tapi tetap nak hasil yang cantik & gojes gitu.

wanita berselubung hitam katanya.. kekonon nak misteri la sangat

Tapi tak nak pulak tudung sarung. Katanya tak up to date sangat dah.. Nak shawls jugak nampak trendy. Ok ok.. pemalas tapi nak trendy, nak cantik, nak selesa, nak simple, nak senang, pakai, nak yang tak payah letak pin pin dah. Jangan risau.. Yang takde jual dalam dunia ni mak bapak jer.. lain2 Insya Allah ada. Nak shawls macam tu pun ada... Meh tengok sini


Ni la di namakan Instant Shawl yang simple tapi menawan. Untuk mereka yang bz, maybe anak ramai, anak kecik, yang sentiasa tak cukup masa nak berdandan lama2 depan cermin boleh try Instant shawl ni. Nak pakai senang sangat, tak payah nak pin pin bagai.. sarung kemudian pusing atau belit naik keatas macam orang pakai shawls biasa dah siap. Tak payah nak iron. Basuh, kering terus pakai.

Model ni memang gedik konon tak mau tunjuk muka takut orang histeria katanya. hahahhaa, so maafkan la dia

Jangan risau material kain dia tebal tapi sejuk bila pakai. Tak ringan sampai terbang di tiup angin sebab dia berat tapi takde la sampai macam bawak beban berkilo kilo. Berat dia just seimbang melekat kat kepala jer la. Kalau ringan sangat dah la tak pin, sekali kena angin terbogel pulak kepala. Ye dak.


Minat boleh order dengan Cik Nor hidayah. SMS/CALL/Whatsapp : 012 429 4014. Nak tanya pasal warna ke hapa refer terus dengan dia yer. Harga tak mahal sepasang RM30.

5 comments:

  1. Perghhh tengok pun dah tahu mudah nak pakai.. bagus tudung ni kalau rush nak ke kuliyah, tak payah gosok dah

    ReplyDelete
  2. Dalam entri ni, akak dah tak nampak mudahnya instant shawl ni. Akak cuma dok belek muka model jerk. Oh, inilah budak yang mulut pedas walaupun tak makan cili padi tu! Oh, Oh, Oh....lawa orangnya yerk!

    Okey, sudah! Minta maaf tujuan promosi tak mencapai matlamatnya. Model lebih dapat perhatian daripada shawlnya. Kah3x.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!