YANA SAMSUDIN TAMPIL DENGAN IMEJ BERTUDUNG DI WHI

29.4.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Kalau betul Alhamdulillah.. Orang berhijrah ke arah lebih baik kita patut sokong even kita sendiri pun tak sebaik mana. Tak payah la nak pertikai kenapa, mengapa dia bertudung. Sebab apa yang dia buat kearah kebaikkan, just kita bagi moral support sudah.

Sumber Google

Sebenarnya aku pun tak sure samada Yana Samsudin dah bertudung secara kekal atau tak sebab tadi tengok Wanita Hari Ini dia muncul dalam slot mempromosikan produk Sofeeya Diamond dengan Imej bertudung. Alahai si lesung pipit comel.. bertambah comel.

Kalau betul itu Imej terbaru dia... Tahniah. Moga membawa imej muslimah tu dengan sebaik mungkin lah yer.. Jangan kepala bertudung dalam drama atau filem kemain peluk pegang dengan lelaki yang tak sepatutnya. Kesian wanita2 bertudung di luar sana.. tempias buruk tu terkena jugak.

Maybe ni penampilan pertama Yana samsudin bertudung di WHI

Aku ni nak kata peminat Yana Samsudin ni tak la sangat tapi aku suka style dia yang sporting boleh layan Amran Fans. Takde nak tacing ke hapa. Bukan takat dia jer.. sekarang ni dengan laki dia sekali pun boleh dok join Amran Fans tu. Memang laki bini sporting giler.

Moral of the story.. Kalau perubahan tu kearah lebih baik tak perlu kita nak pertikai ikhlas ke tidak. Tu bukan kerja kita nak menentukan niat dia ikhlas ke tidak. Ikhlas ke tak dia punya pasal yang penting perbuatan dia tu kearah yang lebih baik.

5 comments:

  1. Rasanya dah comfirm..sbb td tgk kat wanita hari ini..skrg dia dah btudung..alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. moga-moga terus istiqamah.. lagi manis dia bertudung..

    ReplyDelete
  3. macam tiba-tiba nak tengok pula gambar dia tu... di WHI tu...

    ReplyDelete
  4. Cantik betul dia bertudung. Dia punya lesung pipit tu WIN la

    ReplyDelete
  5. Tak kisahlah apa sebabnya janji Alhamdulillah kalau betul dia dah bertudung. Ya penting, comelnya kalau menutup aurat ni, macam akak. Eh, tetiba.... *_*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com