RAILY COLLAGEN CC CREAM FOUNDATION UNTUK KULIT JERAWAT & BERPARUT

18.5.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

Sapa suka pakai foundation? Mesti la suka.. selain memberi kesan kulit nampak sekata, kalau yang berparut tu boleh menutup cela2 di wajah. Tapi tak semua foundation @ bedas asas ni cantik bila kita pakai & melindungi kulit wajah kita. Dulu aku pernah guna satu foundation ni. Pakai foundation ni tak payah pakai bedak pun takpe. Memang di cover baik punya. Muka nampak gebu & licin jer tapi lepas tu dia sekebun jerawat nan berbunga la di ternak. Sampai aku serik nak pakai foundation lepas tu.


Tapi foundation @ bedas asas yang aku nak story mory dengan hangpa ni.. Insya Allah selain dia memberi kesan penampakkan yang cantik di wajah,menutup cela,meratakan tona kulit yang tak sekata,melindungi dari sinar UV sebab dia ada spf 50 dia juga berfungsi sebagai nurse yang merawat kulit wajah yang bermasalah seperti memudarkan & menghilangkan bintik hitam & putih,memudarkan parut jerawat & mengurangkan penghasilan jerawat,menganjalkan kulit, merawat sel sel kulit mati dari dalam. Biarpun dia mampu mengekalkan kelembapan kulit tapi tak berminyak walau di pakai sepanjang hari. Tak jadi melekit walau dalam cuaca panas. Bila kita pakai tak rasa la macam tempek foundation 3 4 inci sebab struktur dia ringan & nampak natural bila pakai. Yang penting dia sesuai untuk semua jenis kulit. Bagus tak ada elemen2 pilih kasih kat situ. hahahaha


selain fungsi cantik & rawat.. mesti nak tau khasiat yang terdapat dalam bahan2 yang di gunakan dalam Raily Collagen CC Cream ni kan? Produk ni guna Salmon Collagen yang mempunyai khasiat 7 kali ganda daripada talapia collagen, mampu membaiki & mencantikkan struktur kulit,menghilang parut dengan berkesan,mengurangkan garis halus, mengatasi masalah jeragat & pigmentasi & mengurangkan jerawat tumbuh di muka.


Sebab aku kulit mesra jerawat & mempunyai kesan sekebun jerawat yang berbunga dulu maka layaklah aku memberi testimoni produk ni. Sebab masalah2 yang aku hadapi ada penyelesaianya dalam Collagen CC Cream ni.

Aku dah try. memang tahan tak cair waktu panas & tak buat kulit kita jadi berminyak. Dulu aku sebelum berbedak mesti tempek dulu sunblock lepas tu concealer nak tutup corak2 gaya bebas kat muka aku ni tapi lepas pakai Raily Collagen CC Cream ni sunblock dah tak payah, concealer pun dah tak payah. Pakai Railly collagen CC cream lepas tu sapu je bedak serbuk aku tu.Settle.

Maaf la terpaksa guna Ju-On lagi sebagai model. Yelah.. mana boleh tunjuk rupa nanti orang tau la yang aku ni lavender mummy katanya. hahaha.. Yang ni memang aku alas dengan Railly Collagen CC Cream. Memang puas hati. Tak cair, tak berminyak & tahan lama. Yang penting mampu cover kawah bulan di wajah ku

Sebab aku dah try memang aku rekemen untuk yang ada masalah jerawat & parut sebab mampu menutup cela di wajah & memberi effect kecerahan secara natural. Packaging pun lawa. Gold lagi tu. Memang cantik. Yang penting produk ni ada pengesahan halal JAKIM, GMP & ianya buatan Malaysia. Berminat boleh lawati

Instagram : @railycosmetic
FB Page : railycosmetic


Yang berminat nak jadi agen/stokis atau yang nak buat pembelian atau ada sebarang pertanyaan boleh hubungi 01132958062/0179032179 (call/whatsapp)

7 comments:

  1. nampak macam menarik dan nampak macam bagus...

    ReplyDelete
  2. Kenapa akak nak gelak ek? Bab model ala Ju On tu betullah buat spoil pembacaan serius katanya.... Dah elok-elok, 'bukakan' ajelah sepasang mata ayu tu, Suria....

    Ni pun tak pernah dengar namanya. Bedak asas ni kalau tersilap pilih bukan setakat tutup kawah, dengan muka-muka comel kita pun tertutup keseriannya nanti. Kena pandai memilih yang sesuai kulitlah senang cerita!

    ReplyDelete
  3. wlupun mata ju on menyerlahkan hidung mancung tu cunnn

    ReplyDelete
  4. Rwview yg menarik... Memang seram tgk model ju-on tu tau? Hehehehhehe.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!