MAKANAN PALING SERAM ROTI MONA FANDEY

2.6.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

 Untuk segmen seram serik lekat lekit malam ni aku taknak cerita pasal hantu. Dah tak rare sangat cerita seram hantu ni. Malam ni kita cerita pasal makanan paling seram pulak.. Roti Mona Fandey. Kau hado? ado bran ekau makan roti ni? hahahahaha


Kalau kita ke restorance mamak biasa kita dengar roti canai, Roti telur, roti banjir bagai tapi ni roti memang sangat2 rare & menyeramkan. Roti Mona Fandey katanya. Masa mula2 aku baca artikel ni rasa tak ada apa yang best even ada special2 menu yang jarang kita dengar & makan.

Antara menu2 special tu Roti Tsunami Roti Maggi Roti Scrambled Roti Beckham& banyak lagi la. Kejab lagi aku bagi link korang baca sendiri.. Tapi hujung2 artikel ni tulis pasal Roti Mona Fandey paling aku tak tak tahan. Nak tau kenapa Roti canai ni di gelar Roti Mona Fandey sebab roti canai yang di potong 18 kemudian dia letakkan sambal. hahahaha.. Maka dia di panggil roti Mona fandey. hahahahaha. Boleh baca kat sini >> Roti Tsunami, Roti Jantan, And Other Roti's That Will Change Your Mamak Trips... Forever

Aduhai.. Macam mana la sekarang ni. Hope korang tak rasa seram la yang selama ni korang makan adalah Roti Mona Fandey. 

8 comments:

  1. adehhhhh,pelik nau namanya roti,hahahaha

    ReplyDelete
  2. baru ni dapat komen di blog! hehe
    sorry ye suria, memang selalu juga singgah, tak dapat komen aje =)
    terlebih kreatif bagi nama barang..hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha...roti kak mona memang cam tak sangup kang terbayang2 dato yg kene kerat 18 tu....tapi roti beckham dengan roti scrambled tu nampak cam sedap pulak....(lap ailio) ;p

    ReplyDelete
  4. hahahah..suspen je nama rotiii...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!