SANGGUP KE PAKAI SELUAR DALAM WANITA MACAM NI?

7.6.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Ni bukan entri menyelak kain yer.. Tapi cerita dalam kain jugak la. Biasa la sekarang ni macam2 design seluar dalam ada. Ada yang untuk keselesaan, ada untuk sekadar cantik & ada jugak yang pelik. Tapi seluar dalam ni aku tak tau maybe aku kampung kot tak pernah tengok.. Serius aku tak tau sapa yang tergamak pakai & apa fungsi seluar dalam ni.

Bukan seluar dalam ni

Nak kata G-string pun aku tak sure jugak. Tapi pelik jugak aku tengok design dia. Selesa ke si pemakai. Apa kebaikan pakai seluar dalam macam ni? Kat mana cantiknya? Tapi kalau pakai seluar dalam tak pakai seluar luar confirm seksa nak mampus. Jangankan nak pakai.. tertengok pun rasa muka tak tau nak sorok celah mana.

Mesti korang nak tengok kan macam mana rupa seluar dalam yang aku maksudkan. Ok ok lah.. meh tengok. Kang dok tertanya tanya sampai ke sudah dok jadi misteri nusantara pulak. Terus entri bergenre info bertukar jadi entri seram katanya... hahahhaa

Seluar dalam tu rupa macam ni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

info yang aku baca dia termasuk dalam spesis G-String jugak cuma dia takde tali kat pinggang je

Kalau kita orang melayu Malaysia ni gamak ke nak pakai even duduk dalam kain pun. Bukan apa tak confident pulak aku. tetiba dok berlari ke gedebuk dia jatuh ke bawah..  hahahahaha.. Kalau dah jatuh confirm buat2 tak nampak & tak mengaku diri sendiri punya.

Moral of the story.. Kalau seluar dalam ni tak trendy sangat pun takpe la janji tak payah pakai seluar dalam yang cuma lekat kat celah jer.. hahahahaha

Sumber : Granny Panties


Yang menarik
Inilah pembunuh yang paling sedap di nikmati. Hasilnya banyak menyumbang kepada jenayah global yang terancang. Walau orang tahu ia tiruan tetap menjadi pilihan ramai. Meh tengok adakah anda tergolong dalam golongan yang menyumbang kepada dana penjenayah >> Malaysia Adalah Yang Ke-2 Terbesar Di Dunia Dalam Jenayah Ini & Anda Mungkin Penyebabnya. <<

5 comments:

  1. ni baru melekat kat celah hahahah

    ReplyDelete
  2. Mesti tak selesa nak pakai benda ni.. Hehehe..

    ReplyDelete
  3. erk? mcm mn nak melekat? mcm x confident je huhu

    ReplyDelete
  4. Sedangkan Pad yg dalam suar dalam tuh pun leh jatuh (pernah jumpa yer, fresh lagi).. inikan pula begini. kah kah kah

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!