15 MAKANAN MAHAL YANG BOLEH BUAT ANDA KENA SERANGAN JANTUNG

20.7.15 Suria Lekatlekit 0 Comments

Ni standard Azwan Ali je kot kalau nak makan sebab katanya dia tak makan makanan murahan. Me'nate pun bukan standard dia lagi.. Jadi aku rasa makanan ni maybe standard AA la.. Orang semekin macam aku ni yang kena GST pun dah meroyan memang mampu tengok je la. Jangankan nak makan sampai kenyang.. nak rasa hujung lidah pun tak berani. Mahal sangat katanya.

15 jenis makanan ni kira bukan kategori makan untuk hidup dah.. Ni kira makanan mewah. Sampai mati pun orang2 macam aku ni belum tentu mampu makan kecuali la tetiba dapat sponsor kan. Sapa la tahu.. Rezeki ni dia nak datang dari pelbagai sudut & sumber. Tapi kalau nak saving semata mata nak makan benda benda ni.. Maybe tak kot. Ada antara harga makanan ni korang boleh beli sebijik rumah. Nak makan untuk sekali kenyang ke nak beli rumah untuk tinggal seumur hidup.. Mestilah orang semekin macam aku pilih beli rumah.

Nak tau berapa harga tembikai ni?? Korang mesti tak sanggup nak makan

Nak tau kenapa apa 15 makanan ni boleh buat korang kena serangan jantung, meh tengok kat sini. Confirm korang urut dada tengok harga2 dia.. even ada diantara makanan ni dari jenis makanan biasa yang tak mahal macam buah tembikai.. Tapi sebab sikit keistimewaan yang dia ada terus harga dia jadi ribu riban. Tak caya tengok sini >> 15 Luxury Foods That Are So Expensive It'll Give You A Heart Attack<<

Dah tengok kan 15 jenis makanan & harga dia.. So, sanggup ke korang makan??

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!