INILAH CARA NAK TAU SAMADA ANDA 'HOT' KE TIDAK

20.7.15 Suria Lekatlekit 0 Comments

 Yang mana rasa diri dia macam 'hot ' & spicy sangat elok la telaah entri ni. Dari dok perasan sorang2 pun tak bagus jugak untuk perkembangan otak & hati katanya.. Yelah, kadang2 orang yang nothing ni memang bajet hot.. tapi yang something pulak tak sedar diri tu hot. sebabnya...
Ada orang tak sedar dia memang 'hot stuff' sebab mungkin dia terlalu merendah diri.. & ada orang pulak perasaan 'hot' sebab dia memang jenis syok sendiri. Sebenarnya hot ke tidak diri kita ni.. Memang kita tak boleh buat penilaian. Kita perlukan pandangan & survey dari orang lain jugak.


Yang mana nak tahu tahap ke 'hot'an korang tu jangan risau aku boleh membantu. Almaklum la aku kan wonderpeah katanya... kami tak besar & kami tak kuat bila bekerjasama semua jadi mudah.. yeah.. wonderpeah! Ops.. ternyanyi pulak. Ok.. ok..mesti hangpa semua tak sabar nak test diri sendiri sama ada hot ke tidak... Sabar! Entri ni tak boleh upload mesin mengtest tahap ke hot'an korang jadi korang boleh test kat sini >> Ever wonder how panas you are in the "hot-o-meter?" Check this out! <<

Panas ke suam ke sejuk ke.. Takde orang tahu cuma lepas korang 'test' tu yang mana selama ni rasa dia hot stuff sangat tapi result tester tak menunjukkan meter dia 'hot'.. bawak2 la kembali kepangkal jalan & terima hakikat yang kau tu biasa2 ajo! 

Moral of the story.. hope takde yang nangis bawah bantal lepas dapat result test ni, hokay. Chill sudah! Peace Yo!

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!