PERKAHWINAN PALING SERAM BERTEMAKAN KEMATIAN

23.7.15 Suria Lekatlekit 0 Comments

Orang sekarang nak kawen memang bukan setakat budget kena banyak.. kerja banyak.. otak pun kena banyak fikir. Yelah.. orang sekarang nak kawen berkonsep bagai. Nak2 lagi jenis pasangan yang memang suka lain dari lain. Yang pelik pelik je dorang nak buat. Tapi konsep kematian ni aku tak pernah tengok lagi orang buat. Ini betul2 menginsafkan katanya... hehehhehe


Ni bukan sekadar demo tapi memang betul betul ada pasangan pengantin buat tau! Siap posse dalam keranda tu! Bagus sentiasa ingat kematian.. jadi takut sikit nak buat dosa tapi tu la.. Kalau kita buat benda ni kat kampung mau 10 tahun orang dok cakap pasal majlis kahwin kita setiap kali ada orang kampung buat kenduri kawen. Buat2 pulak masa tu sampai ajal.. Tak susah dah. Keranda semua dah stanby katanya... hehehehe

Kalau korang nak tengok macam mana tema perkahwinan berkonsepkan kematian atau Yang mana nak kawen masih tercari cari lagi tema majlis persandingan korang boleh tengok idea2 konsep perkahwinan kat sini >> 7 Tema perkahwinan yang paling cool & rare <<

Moral of the story.. Kalau hangpa berduit nak buat majlis bertema bagai buat la.. Tapi jangan nak cipta kelainan sampai tak sesuai pulak untuk majlis yang sepatutnya dapat keberkatan tapi sebab terlampau pelik & membazir hilang keberkataan jadi dosa balik.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!