SALON INI SEDIAKAN TUKANG GUNTING BOGEL

1.7.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Persoalan pertama aku.. tak miang ka badan tukang gunting rambut tu bila gunting rambut orang sambil bogel. Yelah.. rambut kalau melekat kat kulit kita confirm rasa gatal - gatal. Tapi salon ni punya nak menarik orang datang sampai sanggup suruh tukang gunting rambut berbogel. Dah tentu yang bogel tu perempuan.. kalau jantan bogel sapa nak tengok. hahahaha

Gambar sekadar hiasan

Tapi bayaran dia RM293 untuk dapat khidmat tukang gunting rambut bogel. Apa ingat bayar RM30 dia nak bogel kat kau. Kirim salam sikit hokay!! Tapi sebenarnya di sebalik nama salon.. depa ni buat aktiviti extra lain. Mustahil la dah bogel tu setakat nak gunting & cuci rambut je kan? Mesti ada motif tersembunyi bila dah berbogel. Gila nak ghairahkan orang untuk gunting rambut jer... Memang tak logik la. Dah terang2 ada aktiviti pelacuran. Sebab dari rakaman memang ada bukti salon tu menjalankan aktiviti pelacuran.

Tapi tak payah la korang google salon tu kat ceruk mana kat Malaysia ni. Memang tak jumpa la sebab salon tu kat Russia. Yang tak best katanya salon ni bersebelahan dengan pusat jagaan kanak kanak. Banyak risiko buruk boleh berlaku sebab yang datang tu confirm la bukan orang baik baik. Lagipun ramai pengunjung salon tu jenis suka mabuk.. buatnya tersilap masuk ke pusat jagaan kanak kanak tu mau jadi kecoh.

Moral of the story.. Sebenarnya kat Malaysia pun ada pusat pelacuran yang berselindung di sebalik nama salon cuma takde lagi kot sediakan perkhidmatan tukang gunting rambut sambil berbogel. Hope takde yang cuba adakan.

Sumber :  Salon Tawar Khidmat Berbogel Sambil Gunting Rambut


Yang menarik
Inilah superhero sebenar yang selama ni kita tak perasan sebab terlalu di sogok dengan filem2 mat saleh kalau watak superhero mesti superman,superboy,xmen,spiderman bagai. Jadi meh sini tengok superhero sebenar kat sini >> Inilah bukti superhero sebenar <<

2 comments:

  1. hadoiiiyaiii...macam2 la diorng ni..kalau dah kata takde halal haram cam gini la jadinye sume benda nak kaitkan dgn nafsu setan...nasib jauh kalau tak bole suruh usop pi bako...kite bako...kite bako!!!

    ReplyDelete
  2. bukan main cara nak tarik pelanggan yer?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!