SALON INI SEDIAKAN TUKANG GUNTING BOGEL

1.7.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Persoalan pertama aku.. tak miang ka badan tukang gunting rambut tu bila gunting rambut orang sambil bogel. Yelah.. rambut kalau melekat kat kulit kita confirm rasa gatal - gatal. Tapi salon ni punya nak menarik orang datang sampai sanggup suruh tukang gunting rambut berbogel. Dah tentu yang bogel tu perempuan.. kalau jantan bogel sapa nak tengok. hahahaha

Gambar sekadar hiasan

Tapi bayaran dia RM293 untuk dapat khidmat tukang gunting rambut bogel. Apa ingat bayar RM30 dia nak bogel kat kau. Kirim salam sikit hokay!! Tapi sebenarnya di sebalik nama salon.. depa ni buat aktiviti extra lain. Mustahil la dah bogel tu setakat nak gunting & cuci rambut je kan? Mesti ada motif tersembunyi bila dah berbogel. Gila nak ghairahkan orang untuk gunting rambut jer... Memang tak logik la. Dah terang2 ada aktiviti pelacuran. Sebab dari rakaman memang ada bukti salon tu menjalankan aktiviti pelacuran.

Tapi tak payah la korang google salon tu kat ceruk mana kat Malaysia ni. Memang tak jumpa la sebab salon tu kat Russia. Yang tak best katanya salon ni bersebelahan dengan pusat jagaan kanak kanak. Banyak risiko buruk boleh berlaku sebab yang datang tu confirm la bukan orang baik baik. Lagipun ramai pengunjung salon tu jenis suka mabuk.. buatnya tersilap masuk ke pusat jagaan kanak kanak tu mau jadi kecoh.

Moral of the story.. Sebenarnya kat Malaysia pun ada pusat pelacuran yang berselindung di sebalik nama salon cuma takde lagi kot sediakan perkhidmatan tukang gunting rambut sambil berbogel. Hope takde yang cuba adakan.

2 comments:

  1. hadoiiiyaiii...macam2 la diorng ni..kalau dah kata takde halal haram cam gini la jadinye sume benda nak kaitkan dgn nafsu setan...nasib jauh kalau tak bole suruh usop pi bako...kite bako...kite bako!!!

    ReplyDelete
  2. bukan main cara nak tarik pelanggan yer?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com