TINGGAL 5 HARI LAGI BARU NAK CAKAP PASAL NI

12.7.15 Suria Lekatlekit 0 Comments

Walau tinggal 5 hari lagi je pun tak salah kita terus cakap pasal ni. Untuk peringatan kita setiap masa.  Masa kecik kecik masuk bulan puasa macam - macam pesanan akan keluar dari mulut mak,bapak, nenek,atuk bagai... Untuk mengajar kita tentang puasa, hikmah di sebalik puasa & kenapa perlu puasa.


Mungkin pesanan - pesanan ibu ibu ni biasa kita dengar dari ibu2 kita sebelum ni. Even selalu di pesan tetap kita selalu lupa. Entah kenapa susah sangat nak melekat kat ingatan & hati maybe banyak makan kepala ikan kot. Yelah.. sekarang ni ramai yang gila makan kari kepala ikan katanya. Tak pun selalu tertelan semut dalam air. hahahaha

Maybe dengan tengok video ni kita akan refresh balik benda2 yang kita selalu lupa ni. Jadi korang yang selalu terlupa tentang perkara ni meh la tonton kat sini >> Video Ramadan ni akan buat korang sedar apa yang betul-betul bermakna dalam hidup ini <<

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com