BATMAN & SUPERMAN ADA CAFE DI MALAYSIA

22.8.15 Suria Lekatlekit 0 Comments

BATMAN & SUPERMAN ADA CAFE DI MALAYSIA. Superhero pun gamaknya takde kerja menyelamat nak buat, income pun dah takde bila kurang kerja maka depa pun buka cafe la nak duit poket untuk sara hidup. Kalau batman & superman pun reti nak bekerja.. hangpa yang baru grade tu tak reti nak cari kerja. Belajar tinggi2 cuba kreatif sikit untuk cari sumber pendapatan macam batman & superman ni. Jangan nak harap dapat kerja gaji tinggi sampai ke langit jer.. Zaman ringgit jatuh.. nak demand sangat takut kau menganggur sampai tua.


Tapi cerita pasal cafe batman & superman Ni bukan lawak tapi betul.. Batman & Superman ada cafe kat Malaysia. Sungguh aku tak tipu.. aku pun tak tahu sebelum ni sampai la aku terbaca satu artikel. Tak caya korang tengok kat sini >> Batman & Superman Ada Cafe Di Malaysia << tengok menu2 dia. Memang rare katanya. Tengok apa rasa bila burger batman di gandingan dengan minuman superman. Gamaknya Jadi superbat la kot. hahahaha
.
Betul kan? Aku tak tipu kan? Dalam hidup ni orang yang kreatif je boleh pergi jauh sebab tu pentingnya amalkan makan kismis & makanan2 sunnah lain untuk cerdaskan otak. Supaya sentiasa boleh berfikir kepada perkara yang menguntungkan diri. Nak berniaga pun sekarang banyak saingan jadi kena ada kelainan baru orang rasa nak cuba.

Moral of the story.. Jatuh atau naik ringgit Malaysia.. Orang yang rajin, kreatif & sentiasa berusaha Insya Allah walau ekonomi teruk pun dia still boleh survive. Kalau orang malas harap orang suap jer... Bukan salah ringgit malaysia jatuh, kalau ringgit malaysia naik pun dia tetap kat level yang sama.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com