INILAH 6 APLIKASI TELEFON YANG DI CIPTA OLEH ORANG MALAYSIA

29.8.15 Suria Lekatlekit 0 Comments

INILAH 6 APLIKASI TELEFON YANG DI CIPTA OLEH ORANG MALAYSIA. Rakyat Malaysia pun bukan low class sangat. Apalah sangat nak cipta aplikasi mobile/telefon ni kan? Ingat mat saleh,jepun ye ke pandai?? Jangan pandang rendah pada kemampuan rakyat malaysia hokay! Jangan terlalu bangkakan kepakaran yang datang dari luar sampai kita rasa orang Malaysia cuma tahu guna tak reti mencipta. Kadang2 kita tak sedar aplikasi yang kita guna tu sebenarnya di bangunkan oleh orang Malaysia sebab kita dah setting otak kita yang bagus & hebat semua dari luar.


Bagi membuktikan kehebatan rakyat Malaysia setanding dengan pencipta2 aplikasi dari negara maju inilah 6 aplikasi hebat ciptaan orang Malaysia yang mungkin selama ni korang tak tahu atau tak pernah ambil tahu. Kadang2 kita ni memang jenis... Guna je sapa cipta kita tak terfikir atau malas nak ambil tahu. Yang kita tahu aplikasi tu memang menjadi keperluan kita.

Inilah masanya korang tahu aplikasi yang mungkin korang guna selama ni adalah hasil ciptaan orang Malaysia. Nak tau apa 6 aplikasi tu meh tengok kat sini >> 6 Aplikasi Mobile Ciptaan Rakyat Malaysia Yang Mungkin Anda tidak pernah tahu <<

Moral of the story... sokonglah produk tempatan untuk mengangkat produk kita setaraf dengan produk hebat dari negara2 maju. Peace Yo!

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!