NAK TAHU PERSONALITI ANDA MELALUI NASI LEMAK MEH BACA

19.8.15 Suria Lekatlekit 0 Comments

NAK TAHU PERSONALITI ANDA MELALUI NASI LEMAK MEH BACAAku kadang2 lawak jugak dengan games2 yang ada kat online ni.. Sampai dari nasi lemak yang orang makan pun boleh mengambarkan personaliti orang tu macam mana & destinasi percutian yang sesuai dengan dia. Wah bahaya zaman sekarang.. Makan nasi lemak pun kena sorok2 sebab dari lauk pauk yang kita makan tu boleh mengambarkan sifat & sikap jugak rupanya...


Aku main satu kuiz ni.. Lebih kurang tajuknya melihat personaliti/perwatakan/perangai seseorang melalaui nasi lemak yang di makan la. Dari pilihan lauk pauk yang aku makan dengan nasi lemak mengambarkan aku ni seorang seorang yang lembut, tenang, disukai, mudah di dekati. Konon penuh aura positif buat orang suka berdampingan dengan aku la.. Konon! Hantu suka la mendampingi aku. hahahaha...  Aku ni kononnya suka bercuti & tempat percutian yang paling sesuai dengan aku lombok katanya. Kesimpulanya aku ni sesejuk timun & chill selalu. Hahaha.. nasib baik dah kawen kalau belum risau jugak aku pun terkawen dengan jejaka lombok. Kalau korang nak tau personaliti & destinasi percutian yang sesuai dengan korang melalui nasi lemak meh try kuiz ni >> QUIZ.. Personaliti Anda Melalui Nasi Lemak <<

Sekarang ni nak tau perangai orang tak susah dah katanya... Tengok bulan kelahiran pun boleh tau.. tengok kuku, tangan,kaki,bentuk muka,bibir, mata, taik lalat bagai... semua kononnya memperlihatkan perwatakkan & personaliti seseorang. Entahlah.. aku rasa agak lawak kalau ada yang percaya. Kalau bulan kelahiran mengambarkan keperibadian seseorang gamaknya ramai mak bapak plan kaw kaw punya untuk pastikan anak dia lahir pada bulan kelahiran yang berpewatakkan baik.

Moral of the story... setakat main untuk jadi bahan gelak boleh la tapi jangan serius sangat. Merapu je semua ni. hahahahaha

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *