PRANK 'DIANA' MUNGKIN BUAT PASANGAN BERGADUH BESAR

1.8.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Kang ada pulak mencebik.. dia tu memang. semua tak boleh! Semua mudarat! Nak melawak pun tak boleh... Keras kejung la kau kat situ!! Apa orang buat semua salah.. dia jer betul! Cemuih aiih.. dengan lekatlekit ni. Mari kita boikot sampai blog dia tutup...

Amboi marah sungguh noh hangpa dengan blog lekat lekit.. tak bagi peluang cheq nak explain seribu patah kata.

Mula - mula aku tak paham jugak tetiba nama diana ni jadi sebutan seluruh rakyat jelata alam Maya. Maka aku menilik la dalam geluk 'google' katanya nak cari apa kes dengan 'Diana' ni? Dia nurse ke? Sebab dok tengok prank2 pasal diana ni semua berkaitan dengan kemalangan kemudian diana datang membantu...

Rupanya nama 'Diana' ni di gunakan untuk menguji tahap kecemburuan pasangan.Bermula dari seorang insan membuat satu post untuk mengambarkan betapa cemburunya seorang perempuan & menggunakan contoh nama diana.. Maka yang lain2 pun berpusu la try bereksperimen dengan pasangan masing2 menggunakan nama 'Diana' ni.


Tapi kan.. Memang best prank pasangan tengok betapa kuatnya cemburu. Yelah.. orang kata cemburu tanda sayang, ye dak?? Tapi hati2 tak semua orang faham pasal prank 'Diana' ni. Kena jenis pasangan memang tak bersosial di laman sosial maybe boleh mencetuskan pergaduhan besar hanya kerana gurauan macam ni. Nak explain pun susah kalau dia mula syak wasangka. Satgi kita kata prank je.. dia tak caya. Mampuih.. nak explain.


So, nasihat aku sebelum nak prank pasangan korang tak kira la dengan nama 'Diana' @ 'Daniel'.. kena tengok jugak pasangan hangpa tu jenis macam mana. Kalau jenis susah nak percaya, terlampau cemburu tahap buta mata kasar & hati tu.. cari lawak lain la. Tak payah dok cari pasal sangat la. Kalau jenis pasangan sporting boleh bawak gurau sampai ke surau.. ok la. Bukan apa takut nak bergurau jadi bercakau.. Time tu takde 'Diana' boleh tolong selamatkan.

Moral of the story... Limit lawak bagi setiap orang tak sama.. Jadi pepandai la tahu limit lawak yang pasangan hangpa boleh terima. Kalau aku.. banyak lagi lawak lain boleh berlawak dengan asben aku dari dok prank diana daniel bagai ni.. Tak kuasa Mak nak layan katanya. Prank biasa laki aku buat menyamar jadi operator TM.. Tu pun aku dah tak terpedaya. hahahahaha


Yang menarik
Sapa kata minum kopi tanpa gula @ krimer tak sedap. Ada cara nak bagi sedap & manis.. Nak tau caranya meh tengok kat sini >>  >>  Selain Krimer & Gula, Nikmati Variasi Kopi Baru Dengan 6 Bahan Mudah Ini! <<

6 comments:

  1. Jadi viral betul prank tu kan.. Hehe... Byk lagi cara nak uji pasangan... Prank camni kalau ok takpe... Kot nanti jadi lagi cembu tu tak ke haru biru...

    ReplyDelete
  2. Hahah , Taw xpe , xpya la nak ikotkan trend sgt , huhuh

    ReplyDelete
  3. haha.. kita perempuan bukannya nak tanya ok ke tak eksiden? apa kata doktor, mesti tanya sape diana tu.. adeh... hihi..

    ReplyDelete
  4. hhehe...suami ida pun pernah jadi operator

    ReplyDelete
  5. Kuikuikui....akak try buatbkat somi akak semalam petik nama 'shahrul' menjadi ko....hahahaha

    ReplyDelete
  6. Hhehhehhehe... Macam² pulak dah..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!