CARA NAK RAMPAS LAKI ORANG

16.9.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

CARA NAK RAMPAS LAKI ORANG. Amboi kemain nak bagi tutorial cara rampas laki orang ye Jemah?? jaga2 kang orang guna tips kau bagi rampas laki kau pulak. Baru padan muka kau! Konon pandai sangat la nak bagi tips & tutorial cara nak rampas laki orang. laki orang selamat laki kau pulak dalam dakapan orang lain. hahahaha


Na'uzubillah... Mana ada aku reti nak rampas laki orang apatah lagi nak bagi tips untuk rampas laki orang. Yang tu aku tak expert la.. Hangpa boleh minta tips pada mereka yang berpengalaman skandal seterusnya merampas dengan rakus laki orang. Rampas & kongsi adalah dua perkara berbeza hokay! So kena faham tak semua orang berkongsi suami tu adalah perampas. Perampas ni merujuk kepada wanita yang dah la ambil laki orang lepas tu bolot sorang2. Yang lama dia suruh terminated je sebagai bini. Tu baru kategori rampas.

Habis tu apa kaitan tajuk entri kau?? Takde la tetiba nampak kat keywords blog orang google "cara rampas laki orang". Tak tau entri mana yang sangkut dengan keywords tu. Tu dia teknologi sekarang.. Semua main google je termasuklah cara nak rampas laki orang. Ni kira keywords yang boleh di siarkan secara umum lagi la kat blog aku. Ada yang keywords yang aku rasa macam blog lucah pulak padahal aku takde pulak tulis perkara2 lucah apatah lagi berkongsi tip & tutorial cara berjimak ke hapa macam ada sesetengah blogger pernah buat. Tahap malu aku masih di paras selamat kot. Takde la open minded sampai selak selimut tunjuk kat orang apa yang kita buat dengan laki bini.


Walaupun orang tak tahu siapa yang google benda2 pelik kat internet tapi ketahuilah anda adalah seperti apa yang anda baca, tonton, lihat & dengar. Kalau baik, baik la anda. Kalau yang buruk maka buruk la anda. Kalau rasa macam tak berapa mengenali diri sendiri sangat nak tau macam mana diri anda di gambar dari apa yang anda tonton meh try test kat sini >> Ini Yang Favourite Tv Show Kata Tentang Anda << Manalah tau dengan cara ni korang boleh tau yang selama ni apa yang anda tonton mengambarkan perangai yang buruk. hahahaha. tapi yang google cara rampas suami orang ni aku tak sure la samada dia memang nak rampas suami sapa2 atau dia saja cari bahan untuk tulis tutorial kat blog. Tu dia berbaik sangka sangat kan?hahahaha

Moral of the story.. Kita adalah seperti apa yang kita suka. Jadi sukalah sesuatu yang baik, Insya Allah ia juga mendorong kita untuk jadi lebih baik.

P/S : Ini bukan kali pertama aku dapat keywords "Cara Rampas Laki Orang"

2 comments:

  1. Kalau orang tak baca... mungkin dah salah anggap.... kekadang yang search ni pepelik kan.... cer belajar masak ke.... cara nak pikat ibu mertua ke... kan lebih afdal....

    ReplyDelete
  2. Kalau suria bagi cara yg orang boleh ikut..untuk rampas laki orang bahaya gak tu

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!