CUAK DENGAN PRODUK MIKA SAKURA WHITE UNTUK PUTIHKAN KULIT

7.9.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

CUAK DENGAN PRODUK MIKA SAKURA WHITE UNTUK PUTIHKAN KULIT. Aku dapat produk pemutihan kulit dalam bentuk tablet ni pada 25 Aug 2015. Cuak gila nak try produk ni. Sebabnya dari pengalaman lepas ambil satu produk pencerahan & pemutihan kulit jenis tablet vitamin ni bagi kesan buruk. Setiap hari aku mengalami sakit perut. Tak tahan aku berhenti ambil produk tu walau banyak lagi baki dalam botol. Lepas dari kejadian tu memang aku tak berani cuba lagi produk tablet vitamin untuk pencerahan & pemutihan kulit ni.


Bila dapat produk Mika Sakura White ni berbelah bahagi aku nak kunyah vitamin dia. Fobia pun ada. Yelah.. takut juga dapat kesan yang sama macam produk sebelum ni. Tapi sebab aku yakin bukan semua produk pencerahan & pemutihan kulit ni bagi kesan buruk aku cuba jugak. Alhamdulillah.. Takde kesan buruk macam pengalaman sebelum ni.

Produk Mika Sakura ni bukan sekadar mencerah & memutihkan kulit wajah malah mencerah & memutihkan seluruh badan. Jadi takde la jadi macam panda sangat kan.. Muka putih tangan hitam katanya. Kalau panda memang la comel.. kalau kita yang tone warna macam tu dah macam taik cicak. Selain fungsi dia memutih & mencerah seluruh badan.. ia jugak mampu menghilangkan jerawat,parut jerawat,jeragat & menaikkan seri wajah semudah kunyah2 jer. Tak payah nak tenyeh2.. sental2 dah.. kunyah2 cantik satu badan katanya.

Gambar ni aku snap lepas seminggu kunyah2 mika sakura white ni. Putih pulak rasanya diri ini. Maaf la kalau aku tunjuk fullface mesti tetiba mata jadi Ju On. Lagi bagus aku tunjuk separuh hahaha

Di Hasilkan dari 100% ekstrak bunga sakura. Kalau korang nak tahu kebaikan bunga sakura memiliki kandungan zat melatonin dan antioksidan yang dapat melindungi dari radikal bebas dan juga mampu mencerah & mencantikkan kulit. Produk Mika Sakura White juga 100% bebas bahan kimia & di jamin tidak memberi kesan buruk kepada pengamal & pengguna. Ia di formulasikan oleh doktor perubatan yang bertauliah di Malaysia dengan menggunakan kepakaran teknologi korea. Lelaki & perempuan boleh ambil & sesuai untuk semua jenis kulit.

Gambar yang kat bawah tu gambar masa kulit aku tengah bermasalah. Teruk giler. Kusam,jerawat,parut jerawat,hitam. Aku sendiri tak sanggup nak tengok muka sendiri kat cermin. Muka aku rasa lagi seram dari filem seram. Sekarang even ada lagi parut2 jerawat tapi banyak dah kurang. Kulit pun makin cerah & aku tak takut lagi tengok muka sendiri dalam cermin. Antara salah satu produk yang membantu memulihkan kulit aku yang bermasalah adalah Mika Sakura White.

Mika Sakura White ni bukan saja memutih,mencerah & merawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat bagai.. Malah mempunyai agen anti penuaan. Awet muda selalu kalau mengambil produk ni secara terus & tetap. Ramai pengamal kecantikkan dari Korea & jepun membuktikan keberkesanannya. Yang ni paling penting.. Ia lulus KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).

sekiranya korang nak cuba produk ni boleh hubungi whatsapp 0132037799 (Sis Ara dari Procrowd Holdings Sdn Bhd). Procrowd Holdings sedang mengadakan promosi untuk 200 pelanggan terawal. Sebarang pertanyaan cepat whatsapp sis Ara di talian Procrowd - 0132037799

4 comments:

  1. lepas ni muka cantik macam bunga sakura la...hehehe...bila produk baru ni memang ada sikit kesangsian nak mencuba

    ReplyDelete
  2. memang nampak perbezaan yang nyata kan..

    Perlu waspada dengan produk kecantikan yang memutihkan ni sebab dah ramai yang terkena kan...

    ReplyDelete
  3. Lepas ni kalau dah putih badan dan muka bolehlah tunjuk semua. Tak payah nak berJu-On sangat, Suria :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!