HANYA DENGAN 1 KOMEN DAPAT RM50 DARI DENAIHATI

2.9.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

HANYA DENGAN 1 KOMEN DAPAT RM50 DARI DENAIHATI. Pembukaan september ni nampaknya membuka senyuman seluas luas angkasa. Mana tidaknya... Tengok nuffnang earning rancak membiak.. 8share pun macam biasa la earning dia sentiasa subur sebab aku kan rajin buat post, chrupchrup pun tak nak kalah nak tunjuk kesuburan dia.. tup tup... Denaihati Ilhamku pulak umumkan aku antara tersenarai 5 pengomen terawal di salah satu entri di blog beliau & berjaya merangkul hadiah berupa RM50. lepas jugak nak beli satu produk bio essence ni. hahahaha


Macam mana nak menang RM50. Pastikan anda letak link url blog denaihati kat bloglist baru senang nak baca entri terkini. Mana tau rezeki dapat jadi pengomen terawal dapat la RM50. RM50 bukan sikit.. Bukan senang orang nak bagi. Komen pun bukan di pilih berdasarkan komen kreatif ke terbaik ke hapa.. Cuma jadi 5 pengomen terawal je. Senang kan?? Tapi tak tau bila lagi tawaran macam ni akan ada tapi janji Denaihati banyak lagi hadiah menarik untuk pembaca blog Denaihati di hujung tahun ni.


Selain melalui blog denaihati korang yang suka berselfie atau ambil gambar tu ada lagi peluang lain kalau nak menang RM200. boleh cuba ambil gambar lepas tu upload & hashtag jer. Insya Allah mana tau ada rezeki korang menang. Lagipun contest ni sangat sangat mudah yang tak perlu korang like ke follow apa2 page atau perlukan orang lain mengundi gambar anda. Kalau nak tengok contoh2 gambar peserta, syarat & peraturan & nak cuba boleh tengok kat sini >>Yang Suka Bergambar, Jom tengok macam mana anda boleh menangi wang tunai dengan gambar anda <<

Apapun terima kasih kepada pihak Denaihati atas pemberian hadiah RM50 ni. I pun dah lama tak merasa menang apa2 dari blog. Yelah.. spesis malas nak join contest atau GA bagai.. Almaklum la rumit sangat syarat2 GA & contest sekarang. Kontot jari I nak like & follow macam2 blog & fanpage. Dah la jari I secara semulajadi memang kontot2 macam tuan dia jugak. hahahahaha

Moral of the story... Yakin & percaya rezeki tu dari Allah.. terus berusaha, Insya Allah ada bahagian kita sebab rezeki ni Allah nak bagi dalam pelbagai cara & sumber. Kata kunci dia tetap kena cuba & usaha selebihnya doa & tawakal kepada Allah.

8 comments:

  1. Terbiasa nk tekan LIKE kt gambar tu..kihkihkih..

    ReplyDelete
  2. ok pas ni nk pi update blog list la

    ReplyDelete
  3. ehh header baru laa.. hehe, tahniah, alhamdulillah rezeki :)

    ReplyDelete
  4. tahniah dik....ehem2 baru perasan gambo hantu seram kat belah atas tu dah takde lagi...tetiba ada gambo awek cun plak ganti ye....kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan orang nak beriklan takut pulak.. so tukar yang lebih effective menjemput rezeki

      Delete
  5. tahniah...best betul dapat RM50..macam2 bleh beli tuh

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!