INI SEBAB AIR ASIA JADI TRENDING KAT MEDIA SOSIAL

8.9.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

INI SEBAB AIR ASIA JADI TRENDING KAT MEDIA SOSIAL. Dah kenapa pulak Air Asia jadi trending sejak semalam katanya. Ada pesawat tergolek kat memana lagi ke? Na'uzubillah.. Minta simpang la perkara tu berlaku lagi. Dah 2 pesawat Air Asia terhempas & 1 pesawat MAS di tembak & 1 lagi masih status hilang jangan ada lagi kejadian kejadian yang menyayat hati macam tu berlaku. Tak tahan nak menangis bawah bantal lagi katanya.


Dah tu kenapa pulak jadi trending. Ada isu tak senonoh berlaku dalam pesawat Air Asia ke? Amboi.. sampai kesitu perginya korang fikir yer. Takde apa yang tak senonoh selain skirt pendek pramugari Air Asia je nampak kurang senonoh. Dari segi perbuatan & kelakuan takde kontroversi tak senonoh lagi berlaku. Abis tu apa yang trending sangat lekat lekit Ooi.. Mukadimah panjang berjela tak cerita lagi apa yang trending tu.

Apa lagi Air Asia kalau trending takde pasal lain dah.. Kalau tak pasal Free Seat la. Apa lagi Air Asia boleh buat selain bagi free seat yang buat orang jadi gila tak tahan nak flight. Kalau korang pun nak rebut peluang dapat free seat dari Air Asia ni tengok promosinya kat sini >> FREE SEATS from AirAsia happening now! <<

Musim ringgit Malaysia jadi tak bermaruah di negara luar.. Jerebu makin serius walau duduk dalam rumah pun tetap terkesan. Sakit tekak, sakit kepala.. anak batuk.. Nak kemana mana pun rasa tak berapa ada mood. Fikir takut anak sakit. Tapi yelah tawaran free seat ni bukan datang selalu ye dak?? alah duduk dalam kapal terbang bukan perlu buka tingkap pun. Jerebu tak masuk. hahahahaha

Yang Nak Mulakan Perniagaan Elok baca :Rahsia Usahawan Baju Kurung Terbongkar. Rahsia Usahawan Menjana RM 1000 - RM 4000 Hanya Dengan Menjual Baju Kurung Didedahkan

4 comments:

  1. Nak booking juga ni lama dah tak naik belon trauma sejak akhir2 ni banyakkk kes...

    ReplyDelete
  2. ada niat nak juga naik benda yang belum penah naik ni
    tapi nanti dululah, bukan kepentingan kata encik suami =)

    ReplyDelete
  3. Alaaaa...akak cari tiket balik kampong pontian sana nun tapi nak turun kat tangki air benut takde pulak la suria....hahaha

    ReplyDelete
  4. Nasib baik takda free seat balik BP. Kalau tidak, kakak tanggang nak juga tumpang menebeng dapatkan free seat Air Asia ni :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com