INILAH CHEF WANITA MELAYU YANG TERSENARAI PALING HOT & CANTIK

14.9.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

INILAH CHEF WANITA MELAYU YANG TERSENARAI PALING HOT & CANTIK. Tak ramai dah chef perempuan sekarang. Yang ada satu dua pun bukan semua menyerlah sangat. Chef sekarang banyak di kalangan lelaki.. Tapi yang best sekarang kalau chef lelaki takde la yang lembut jer. lelaki yang gagah perkasa pun dah ramai. Contoh chef 5 rencah 5 rasa tu.. bukan je pandai masak,hensem bergaya takde bengkok kat mana2. Mulut pun tak lazer macam segelintir chef2 yang lemah lembut ni. Sekali dia sembur habis semua terbakar.


Terbaca satu artikel 8 chef seluruh negara yang paling hot,cantik & seksi. Untunglah sapa dapat.. bukan setakat pandai masak, cantik & hot pulak tu. Kenyang perut & mata dapat bini chef macam ni. Tapi apadahal.. kita tak bergelar chef pun memang di lahirkan sebagai chef laki kita jugak kan. Cantik & hot jugak. Tapi hot temperature je la hahaha...

Kat Malaysia ni berapa kerat sangat chef wanita yang popular ye dak?? Yang ramai retis Malaysia yang banyak kontroversi ada la dari yang pandai masak. Yang selalu buat orang 'Masak' dengan perangai depa je ramai. Tapi Alhamdulillah walaupun tak ramai chef muda cantik, seksi & hot ni tersenarai jugak satu dua dalam 8 chef paling hot & cantik. Nak tau siapa meh tengok kat sini >>  Ini 8 Chef Wanita Paling ‘Hot’ & Cantik <<

Rasanya masih solo chef ni boleh la mana2 anak menteri nak masuk line. Ok la tu jimat tak payah makan luar hari hari katanya. hehehe

5 comments:

  1. Hehe.. Sekali sembur keluar api.. Mcm naga. Opps..

    ReplyDelete
  2. Farah Quin dan Anis Nabilah memang tak dapat disangkal lagi .lawoo

    ReplyDelete
  3. Hahaha. Suka statement yang kita ni pun chef untuk suami sendiri. Tak hot pun tak takpalah janji ada related dengan perkataan hot tu - hot tempered. Bolehlah jugakan daripada takda langsung :)

    ReplyDelete
  4. kalau dalam rumah my chef hb ler yg lebih hot dari ai.. hehehe..
    Kalau luar rumah, dah tentu sher.. 5 rencah 5 rasa.. aauwww.. ai like him.. hehehe..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!