MAJLIS ANUGERAH UNTUK BLOGGER & PENGGUNA MEDIA SOSIAL

25.9.15 Suria Lekatlekit 0 Comments

MAJLIS ANUGERAH UNTUK BLOGGER & PENGGUNA MEDIA SOSIAL. Kalau nak merasa macam retis berjalan kat red carpet boleh la korang join majlis anugerah ni. Jangan ingat aktif di media sosial tak bawa pengaruh ok! Sekarang ni bukan retis jer ada majlis anugerah untuk mengiktiraf bakat & pengaruh mereka malah sesiapa saja boleh terlibat dalam majlis anugerah termasuk blogger & pengguna laman sosial yang berpengaruh. Kalau blogger rasanya dah tau kewujudan DiGi WWWOW Awards ni. Tapi kalau baru terjebak dalam dunia blog mungkin tak tahu tentang anugerah ni. Sesiapa saja boleh calonkan diri kalau rasa yakin.


Kini DiGi WWWOW Awards kembali mencari calon2 baru. Kalau blogger rasanya untuk kategori Independent Publisher. tapi DiGi WWWOW Awards ni bukan anugerah untuk blogger jer tau, untuk yang ramai pengikut di media sosial macam Facebook, twitter & Instagram pun boleh cuba nasib dalam kategori Social Influencer. Ataupun yang menjalani perniagaan secara online pun ada kategori yang korang boleh calonkan diri. Pendek kata sesiapa saja yang aktif di laman sosial boleh calonkan diri dalam DiGi WWWOW Awards ni kalau yakin. Macam mana korang nak calonkan diri. meh tengok kat sini >> Digi WWWOW Awards 2015 <<

Apa yang menarik tahun ni adalah admin Beautifulnara adalah salah seorang Juri untuk Digi WWWOW Awards tahun ni. Wah Abang Nara


Inilah wajah admin Beautifulnara. memang takde rupa macam Jang Nara Pelakon Korea tu. hahaha

Jadi kalau korang nak rasa macam retis ke majlis Anugerah penuh glemer macam ni boleh je mencuba nasib. Kita tak tahu kan rezeki tu milik siapa tapi tak salah mencuba. Kalau kalah mungkin jadi satu pengalaman yang berharga untuk di jadikan panduan di masa akan datang keranaDiGi WWWOW Awards ni rasanya setiap tahun ada kalau tak silap. Inilah masanya menyerlahkan diri anda kepada umum.

Jangan la tanya aku, calon ke tidak dalam DiGiWWWow Awards ni. Aku almaklum la low profile & tak minat dengan majlis anugerah ni. Kang calon diri menang pulak jadi blogger retis tak sanggup diri ini jadi sasaran papa & mama razi. Mesti statement ni ramai yang rasa nak ludah lutut aku kan? hahahaha... Takde la rasa belum cukup confident lagi nak calonkan diri.

Jadi sesiapa yang rasa nak mencuba boleh jer try. Tak kisah la blogger tahap retis ke atau picisan cuba je bukan kena bayar ye dak?? Jadi selamat mencuba buat semua.

 Yang menarik mesti baca
Nak tengok tempat paling berwarna warni di korea jom baca kat sini >>  INILAH PERUMAHAN PALING BERWARNA WARNI DI KOREA

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!