TAHNIAH LISA SURIHANI SELAMAT LAHIRKAN ANAK

16.9.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

TAHNIAH LISA SURIHANI SELAMAT LAHIRKAN ANAK. Tengah dok layan the unbelieveable kat ntv7 ternampak astroawani update tentang berita lisa surihani dah selamat bersalin.tapi macam pelik.rasanya masa dia pregnant haritu katanya kembar tapi pengumuman tu takde kata kembar pun.


Kembar ke tidak semua tu rezeki dari Allah.yang penting ibu & anak selamat & sihat. Apapun lisa & yusri antara pasangan selebriti yang aku suka.sama cantik sama sweet.

Tahniah kepada yusri & lisa.pada haters yang pernah tuduh yusri mandul tu sila sorok muka dalam spender

7 comments:

  1. alhamdulillah, tahniah lisa dapat baby, girl pulak tu. mesti comel macam lisa juga.

    ReplyDelete
  2. Okje pun suka tengok mereka berdua tu...sweet sangat. Tahniah....mesti baby comey ek

    ReplyDelete
  3. Rezeki dariNYA..
    Pasti lagi bahagia mereka lepas ni kan..
    Moga ibu dan baby sihat hendakNYA..
    Suka tengok Lisa.. sweet.. ai like..

    ReplyDelete
  4. Ye... Ada jg dgr dia oregnant kembar. Apapun,tahniah buat Lisa dan Yusri.

    ReplyDelete
  5. Saya pun suka depa dua ni... mmg sweet.. anak depa mesti comei kan...

    ReplyDelete

  6. Semoga nantinya anak LISA SURIHANI bisa menjadi anak yang sholeh, berbakti kepada kedua orang tua, berguna bagi bangsa, negara, dan agama. Eh, anaknya laki-laki atau perempuan kah ?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!