TASHA SHILA BARU TAYANG PUSAT BELUM TELANJANG

9.9.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

TASHA SHILA BARU TAYANG PUSAT BELUM TELANJANG. Kecoh isu tasya shila tayang gambar kat IG dengan pakaian tutup buah dada jer.. Yang lain2 termasuk pusat terpampang untuk tontonan umum masyarakat. Haritu ada isu dia berpakaian nampak bra jadi cover majalah.. dia cakap dont judge the book by its cover tapi cover dah terang2 tunjuk baju jarang nampak bra dia tak tau la nak berbaik sangka lagu mana lagi. ni sekali lagi dia buat kontroversi tunjuk pusat...


Alah.. baru tunjuk pusat bukan telanjang lagi. Kira ok la tu dia masih tutup kemaluan kan. Yelah bagi depa tempat2 yang patut tutup cuma kemaluan je. Yang tak di panggil kemaluan maybe tak patut rasa malu nak tunjuk. Sebab tu istilah seksi bagi depa kalau telanjang bulat je. Hahahaha.

Retis kalau dah suam suam air kencing gitu gamaknya nak cari publisiti kot. Nak sentiasa nama dia hot & spicy. Yelah.. kalau jadi retis frozen nanti susah dah nak naik balik so sementara masih suam2 tu sentiasa la adakan kontroversi. Mustahil la dia tak tahu gambar dengan pakaian macam tu kat Malaysia ni boleh jadi kontroversi. Tipu sangat la tak tau. Nak2 lagi artis. jangan cakap tak reti nak berfesyen pulak tu dia pakai je apa yang orang bagi. Kalau tak reti sangat nak bergaya meh belajar kat sini >> 9 Ideas To Help You Visualise Your #OOTD With Stylish Wearable Tech <<

Moral of the story.. sapa nak popular cepat sekarang ni buat la benda tak senonoh. Sekejab je kau terkenal seantero alam maya & alam nyata

8 comments:

  1. Aku dulu suka dia ni berlakon... since dia asyik buat kontroversi je.... boring tengok muka dia...

    ReplyDelete
  2. elok dia masuk jadi covergirl majalah Playboy jer dah...

    ReplyDelete
  3. kadang kalau banyak sangat kontroversi
    bukan naik...terus menjunam jatuh

    ReplyDelete
  4. Macam-macam perangai artis ni..moga cepat la dia berubah dan mendapat hidayah

    ReplyDelete
  5. Kesian... suam-suam air kencing ye hahahaha

    ReplyDelete
  6. Ada juga tengok gambar dia tu... Hehehehe... Ingat kat Hollywood kot..

    ReplyDelete
  7. Kalau naik dek kontroversi, cepatlah jatuhnya. Depa ni tak serik-serik, tak reti belajar perkara basic instinct macam ni tau ^_^

    Sukahatilah depa nak tunjuk apa. Yang penting kita nak tutup mata. Tak mahu tambah dosa tengok benda-benda macam ni tau. Takda selera pun ya juga!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com