TERKEJUT TENGOK TEKSI FERRARI KAT MALAYSIA

4.9.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

TERKEJUT TENGOK TEKSI FERRARI KAT MALAYSIA. Ferrari jadi teksi kat Malaysia?? Biar betul?? Mak Aii... berapa la tambang naik teksi ferrari ni gamaknya. Bukan pintu je kalau teksi biasa dah RM3 kalau teksi ferrari berapa puluh ringgit gamaknya per kilometer. Mesti hangpa tak caya kan ada teksi ferrari kat Malaysia.


Ada... Tapi mungkin sebiji tu je la teksi Ferrari kat Malaysia sekarang ni. Akan datang tak tau la kot2 Malaysia jadi kaya raya. Pemandu teksi pun katanya tak main pakai jenama proton lagi dah beralih kepada sport car.. siapa tahu. Yelah tahun 2020 yang pernah di gambarkan ni macam zaman berteknologi tinggi & canggih giler kalau dalam filem. Ada kereta terbang bagai kan... Manalah tau masa tahun 2020 nanti teksi pun ferrari.

Tapi yang cerita teksi ferrari kat Malaysia ni aku tak tipu. Bertuah la sorang perempuan ni dia call untuk dapatkan teksi tiba2 yang sampai teksi ferrari kau! Mau terlopong & terbeliak. Teksi ferrari ok! Di ulangi TEKSI bukan kereta sewa! Kalau korang tak caya meh tengok kat sini >>Video! Wanita ni terkejut tengok teksi Ferrari <<

Alah apa nak pelik kalau satu hari nanti ferrari bersepah di jadikan teksi sebab kereta ni bukan jenis aset yang harga dia maintain. Dia lama2 jadi harga besi buruk je. Bukan macam tanah. Makin lama makin mahal even tanah yang sama, ye dak?? Tak pelik sangat la kereta mewah tetiba jadi takde harga & jadi kereta yang bersepah atas jalan suatu hari nanti

1 comment:

  1. Kalau ke luar negara pun ada aje teksi mewah tapi belum sampailah ferrari dijadikan teksikan. Manalah tau dek kemajuan pesat membangun negara tercinta tak lama lagi dapat kita merasa naik teksi ferrari, lamborghini dan sebagainyakan! Tak mustahil...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com